COIFFURE STEVEN ST.CLAYR

Contactgegevens COIFFURE STEVEN ST.CLAYR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE STEVEN ST.CLAYR: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE STEVEN ST.CLAYR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERBAAN 24; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15762075 (+32-15762075) 15762075 (+32-15762075)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE STEVEN ST.CLAYR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE STEVEN ST.CLAYR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE STEVEN ST.CLAYR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE STEVEN ST.CLAYR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE STEVEN ST.CLAYR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE STEVEN ST.CLAYR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE STEVEN ST.CLAYR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE STEVEN ST.CLAYR
Products information COIFFURE STEVEN ST.CLAYR

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in COIFFURE STEVEN ST.CLAYR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE STEVEN ST.CLAYR
(Get full report from official database of BE for COIFFURE STEVEN ST.CLAYR)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE STEVEN ST.CLAYR
Addition kinds of activities for COIFFURE STEVEN ST.CLAYR

283404. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
322906. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
50450103. Printers, computer | Printers, computer
50630601. Batterijen, droge cel | Batteries, dry cell
51820202. Neutrale geesten | Neutral spirits
60999904. Escrow instellingen andere dan onroerend goed | Escrow institutions other than real estate
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair

Werken bij COIFFURE STEVEN ST.CLAYR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE STEVEN ST.CLAYR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE STEVEN ST.CLAYR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE STEVEN ST.CLAYR. Looking for open vacancies in other companies

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van COIFFURE STEVEN ST.CLAYR in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE STEVEN ST.CLAYR in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE STEVEN ST.CLAYR. Laat een reactie achter voor COIFFURE STEVEN ST.CLAYR. COIFFURE STEVEN ST.CLAYR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE STEVEN ST.CLAYR. Leave a respond for COIFFURE STEVEN ST.CLAYR. COIFFURE STEVEN ST.CLAYR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE STEVEN ST.CLAYR op de google maps. Adres en contacten COIFFURE STEVEN ST.CLAYR
Location of COIFFURE STEVEN ST.CLAYR on the google maps. Address and contacts of COIFFURE STEVEN ST.CLAYR

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE STEVEN ST.CLAYR COIFFURE STEVEN ST.CLAYR: Espace Gourmand (L') | LE MARTIN PECHEUR | De Mets S | ROCAS | Roy Davison

Other related companies as COIFFURE STEVEN ST.CLAYR: Espace Gourmand (L') | LE MARTIN PECHEUR | De Mets S | ROCAS | Roy Davison

COIFFURE STEVEN ST.CLAYR is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE STEVEN ST.CLAYR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf COIFFURE STEVEN ST.CLAYR bevindt zich op het adres: LIERBAAN 24; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE STEVEN ST.CLAYR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE STEVEN ST.CLAYR is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE STEVEN ST.CLAYR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE STEVEN ST.CLAYR, openstaande posities, locatie van COIFFURE STEVEN ST.CLAYR op de kaart.

COIFFURE STEVEN ST.CLAYR is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE STEVEN ST.CLAYR, company assigned to the tax number BE09975280761. The company COIFFURE STEVEN ST.CLAYR is located at the address: LIERBAAN 24; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE STEVEN ST.CLAYR were not found.
The main activity of COIFFURE STEVEN ST.CLAYR is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE STEVEN ST.CLAYR is not available. You also can look at reviews of COIFFURE STEVEN ST.CLAYR, open positions, location of COIFFURE STEVEN ST.CLAYR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE STEVEN ST.CLAYR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE STEVEN ST.CLAYR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE STEVEN ST.CLAYR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE STEVEN ST.CLAYR, employees, financial statistics.