COIFFURE SHIRLEY

Contactgegevens COIFFURE SHIRLEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE SHIRLEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE SHIRLEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STIJN STREUVELSSTRAAT 28; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51303506 (+32-51303506) 51303506 (+32-51303506)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE SHIRLEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE SHIRLEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE SHIRLEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE SHIRLEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE SHIRLEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE SHIRLEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE SHIRLEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE SHIRLEY
Products information COIFFURE SHIRLEY

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in COIFFURE SHIRLEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE SHIRLEY
(Get full report from official database of BE for COIFFURE SHIRLEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE SHIRLEY
Addition kinds of activities for COIFFURE SHIRLEY

14790000. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
15420401. Bankbouw | Bank building construction
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
24990105. Strijkplanken, hout | Ironing boards, wood
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
38230202. Manometers, industrieel proces type | Manometers, industrial process type

Werken bij COIFFURE SHIRLEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE SHIRLEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE SHIRLEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE SHIRLEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE SHIRLEY in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE SHIRLEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE SHIRLEY. Laat een reactie achter voor COIFFURE SHIRLEY. COIFFURE SHIRLEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE SHIRLEY. Leave a respond for COIFFURE SHIRLEY. COIFFURE SHIRLEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE SHIRLEY op de google maps. Adres en contacten COIFFURE SHIRLEY
Location of COIFFURE SHIRLEY on the google maps. Address and contacts of COIFFURE SHIRLEY

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE SHIRLEY COIFFURE SHIRLEY: LA GRANGE | COIFFURE VIDADES | RONNY'S HQ | J.C. WARESSAIX | PREKEN

Other related companies as COIFFURE SHIRLEY: LA GRANGE | COIFFURE VIDADES | RONNY'S HQ | J.C. WARESSAIX | PREKEN

COIFFURE SHIRLEY is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE SHIRLEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf COIFFURE SHIRLEY bevindt zich op het adres: STIJN STREUVELSSTRAAT 28; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE SHIRLEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE SHIRLEY is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE SHIRLEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE SHIRLEY, openstaande posities, locatie van COIFFURE SHIRLEY op de kaart.

COIFFURE SHIRLEY is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE SHIRLEY, company assigned to the tax number BE07979064941. The company COIFFURE SHIRLEY is located at the address: STIJN STREUVELSSTRAAT 28; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE SHIRLEY were not found.
The main activity of COIFFURE SHIRLEY is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE SHIRLEY is not available. You also can look at reviews of COIFFURE SHIRLEY, open positions, location of COIFFURE SHIRLEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE SHIRLEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE SHIRLEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE SHIRLEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE SHIRLEY, employees, financial statistics.