COIFFURE SALVATORE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • COIFFURE SALVATORE
Private companiesOil and Gas Extraction • COIFFURE SALVATORE

Contactgegevens COIFFURE SALVATORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE SALVATORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE SALVATORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E PAUL HOUTART 147; 7110; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64260450 (+32-64260450) 64260450 (+32-64260450)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE SALVATORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE SALVATORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE SALVATORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE SALVATORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE SALVATORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE SALVATORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE SALVATORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE SALVATORE
Products information COIFFURE SALVATORE

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in COIFFURE SALVATORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE SALVATORE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE SALVATORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE SALVATORE
Addition kinds of activities for COIFFURE SALVATORE

9721. Internationale zaken | International affairs
016103. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
382399. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
26310501. Karton | Cardboard
35439900. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair

Werken bij COIFFURE SALVATORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE SALVATORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE SALVATORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE SALVATORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van COIFFURE SALVATORE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE SALVATORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE SALVATORE. Laat een reactie achter voor COIFFURE SALVATORE. COIFFURE SALVATORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE SALVATORE. Leave a respond for COIFFURE SALVATORE. COIFFURE SALVATORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE SALVATORE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE SALVATORE
Location of COIFFURE SALVATORE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE SALVATORE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE SALVATORE COIFFURE SALVATORE: Crédit Général SA | D.A. COUDRE | MANFRED HANS | De Busschere Willy SPRL | Mersch Nathalie

Other related companies as COIFFURE SALVATORE: Crédit Général SA | D.A. COUDRE | MANFRED HANS | De Busschere Willy SPRL | Mersch Nathalie

COIFFURE SALVATORE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE SALVATORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf COIFFURE SALVATORE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E PAUL HOUTART 147; 7110; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE SALVATORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE SALVATORE is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE SALVATORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE SALVATORE, openstaande posities, locatie van COIFFURE SALVATORE op de kaart.

COIFFURE SALVATORE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE SALVATORE, company assigned to the tax number BE03864410400. The company COIFFURE SALVATORE is located at the address: CHAUSS?E PAUL HOUTART 147; 7110; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE SALVATORE were not found.
The main activity of COIFFURE SALVATORE is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE SALVATORE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE SALVATORE, open positions, location of COIFFURE SALVATORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE SALVATORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE SALVATORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE SALVATORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE SALVATORE, employees, financial statistics.