COIFFURE ROGER

Contactgegevens COIFFURE ROGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ROGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ROGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE PERWEZ 91; 5310; EGHEZEE, België

Telefoon (phone): 81655258 (+32-81655258) 81655258 (+32-81655258)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ROGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ROGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ROGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ROGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ROGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ROGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ROGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ROGER
Products information COIFFURE ROGER

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in COIFFURE ROGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ROGER
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ROGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ROGER
Addition kinds of activities for COIFFURE ROGER

013200. Tabak | Tobacco
209800. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
22110610. Tapestry stoffen, katoen | Tapestry fabrics, cotton
25210000. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
59991202. Sauna apparatuur en benodigdheden | Sauna equipment and supplies

Werken bij COIFFURE ROGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ROGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ROGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ROGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ROGER in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ROGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ROGER. Laat een reactie achter voor COIFFURE ROGER. COIFFURE ROGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ROGER. Leave a respond for COIFFURE ROGER. COIFFURE ROGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ROGER op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ROGER
Location of COIFFURE ROGER on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ROGER

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ROGER COIFFURE ROGER: SPANTRIPLAST BVBA | Ons Kinderhuis | VRIJE LAGERE SCHOOL | AUTOCAD - CADENCES | Van Nuffelen A & Zonen

Other related companies as COIFFURE ROGER: SPANTRIPLAST BVBA | Ons Kinderhuis | VRIJE LAGERE SCHOOL | AUTOCAD - CADENCES | Van Nuffelen A & Zonen

COIFFURE ROGER is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ROGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf COIFFURE ROGER bevindt zich op het adres: ROUTE DE PERWEZ 91; 5310; EGHEZEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE ROGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE ROGER is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ROGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ROGER, openstaande posities, locatie van COIFFURE ROGER op de kaart.

COIFFURE ROGER is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ROGER, company assigned to the tax number BE01853088378. The company COIFFURE ROGER is located at the address: ROUTE DE PERWEZ 91; 5310; EGHEZEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE ROGER were not found.
The main activity of COIFFURE ROGER is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ROGER is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ROGER, open positions, location of COIFFURE ROGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ROGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ROGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ROGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ROGER, employees, financial statistics.