SEA-INVEST NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • SEA-INVEST NV
Private companiesReal Estate • SEA-INVEST NV

Contactgegevens SEA-INVEST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEA-INVEST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEA-INVEST NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Skaldenstr. 1 9042 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-55-02-11 32-92-55-02-11

Fax (fax): 32-92-59-08-93 32-92-59-08-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEA-INVEST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEA-INVEST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEA-INVEST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEA-INVEST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEA-INVEST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEA-INVEST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEA-INVEST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEA-INVEST NV
Products information SEA-INVEST NV

BTW identificatienummer (tax): BE05927642822
Ondernemingsnummer: 2391967773
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 391,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SEA-INVEST NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Coal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEA-INVEST NV
(Get full report from official database of BE for SEA-INVEST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEA-INVEST NV
Addition kinds of activities for SEA-INVEST NV

28249916. Vinylvezels | Vinyl fibers
30530105. Olieafdichtingen, asbest | Oil seals, asbestos
50920210. Computerspellen | Video games
51480101. Banaan rijping | Banana ripening
62310000. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
87480202. Economisch adviseur | Economic consultant
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij SEA-INVEST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEA-INVEST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEA-INVEST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEA-INVEST NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

 • Dispatcher (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

 • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Actief Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

 • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

 • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

 • Projectleider (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

 • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

  Type: Vaste Job

  Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

 • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: GREENFEVER

  Type: Vaste Job

  Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

Zoek naar antwoorden van SEA-INVEST NV in sociale netwerken
Look for responds of SEA-INVEST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEA-INVEST NV. Laat een reactie achter voor SEA-INVEST NV. SEA-INVEST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEA-INVEST NV. Leave a respond for SEA-INVEST NV. SEA-INVEST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEA-INVEST NV op de google maps. Adres en contacten SEA-INVEST NV
Location of SEA-INVEST NV on the google maps. Address and contacts of SEA-INVEST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SEA-INVEST NV SEA-INVEST NV: ADMINISTRATION COMMUNALE | MARIA BENTEIN | ASSURANCES PONCELET CHRISTIAN | MARTENS bvba-EUROVAN | RENE HENNAU

Other related companies as SEA-INVEST NV: ADMINISTRATION COMMUNALE | MARIA BENTEIN | ASSURANCES PONCELET CHRISTIAN | MARTENS bvba-EUROVAN | RENE HENNAU

SEA-INVEST NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is SEA-INVEST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05927642822. Het bedrijf SEA-INVEST NV bevindt zich op het adres: Skaldenstr. 1 9042 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 391,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Coal. Producten gemaakt in SEA-INVEST NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEA-INVEST NV is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEA-INVEST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEA-INVEST NV, openstaande posities, locatie van SEA-INVEST NV op de kaart.

SEA-INVEST NV is a company, that was registered 2005 in Gent region, Belgium. Full name of company is SEA-INVEST NV, company assigned to the tax number BE05927642822. The company SEA-INVEST NV is located at the address: Skaldenstr. 1 9042 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 391,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Coal. Products created in SEA-INVEST NV were not found.
The main activity of SEA-INVEST NV is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SEA-INVEST NV is not available. You also can look at reviews of SEA-INVEST NV, open positions, location of SEA-INVEST NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEA-INVEST NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEA-INVEST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEA-INVEST NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEA-INVEST NV, employees, financial statistics.