COIFFURE METROPOL

Contactgegevens COIFFURE METROPOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE METROPOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE METROPOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRELAARSTRAAT 40; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11522539 (+32-11522539) 11522539 (+32-11522539)

Fax (fax): +32 (84) 159-97-30 +32 (84) 159-97-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE METROPOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE METROPOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE METROPOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE METROPOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE METROPOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE METROPOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE METROPOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE METROPOL
Products information COIFFURE METROPOL

BTW identificatienummer (tax): BE08869232177
Ondernemingsnummer: 1508117675
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in COIFFURE METROPOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE METROPOL
(Get full report from official database of BE for COIFFURE METROPOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE METROPOL
Addition kinds of activities for COIFFURE METROPOL

07629900. Farm management services, nec | Farm management services, nec
20330410. Groentenpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable purees: packaged in cans, jars, etc.
23920101. Bootkussens | Boat cushions
35310502. Afwerkers en verspreiders (bouwmachines) | Finishers and spreaders (construction equipment)
52610203. Tuinbenodigdheden en gereedschap, nec | Garden supplies and tools, nec
75390300. Elektrische diensten | Electrical services
75390302. Alternators en generatoren, herbouwen en repareren | Alternators and generators, rebuilding and repair

Werken bij COIFFURE METROPOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE METROPOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE METROPOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE METROPOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • Jobstudent - winkelmedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent winkelmedewerker.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE METROPOL in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE METROPOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE METROPOL. Laat een reactie achter voor COIFFURE METROPOL. COIFFURE METROPOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE METROPOL. Leave a respond for COIFFURE METROPOL. COIFFURE METROPOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE METROPOL op de google maps. Adres en contacten COIFFURE METROPOL
Location of COIFFURE METROPOL on the google maps. Address and contacts of COIFFURE METROPOL

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE METROPOL COIFFURE METROPOL: Sanifix BVBA | F.C. VERBR. GEEL | ROLAND MONTFORT | VIRGINIE MAHILLON | Paul Van Boven bvba

Other related companies as COIFFURE METROPOL: Sanifix BVBA | F.C. VERBR. GEEL | ROLAND MONTFORT | VIRGINIE MAHILLON | Paul Van Boven bvba

COIFFURE METROPOL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE METROPOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08869232177. Het bedrijf COIFFURE METROPOL bevindt zich op het adres: BRELAARSTRAAT 40; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE METROPOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE METROPOL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE METROPOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE METROPOL, openstaande posities, locatie van COIFFURE METROPOL op de kaart.

COIFFURE METROPOL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE METROPOL, company assigned to the tax number BE08869232177. The company COIFFURE METROPOL is located at the address: BRELAARSTRAAT 40; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE METROPOL were not found.
The main activity of COIFFURE METROPOL is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE METROPOL is not available. You also can look at reviews of COIFFURE METROPOL, open positions, location of COIFFURE METROPOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE METROPOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE METROPOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE METROPOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE METROPOL, employees, financial statistics.