COIFFURE MAXIM

Contactgegevens COIFFURE MAXIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MAXIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MAXIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDBOOGSTRAAT 8; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56203682 (+32-56203682) 56203682 (+32-56203682)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MAXIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MAXIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MAXIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MAXIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MAXIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MAXIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MAXIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MAXIM
Products information COIFFURE MAXIM

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in COIFFURE MAXIM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MAXIM
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MAXIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MAXIM
Addition kinds of activities for COIFFURE MAXIM

371406. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
542100. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
29110401. Minerale gelei | Mineral jelly
35520114. Schaafmachines | Shearing machinery
39310303. Vijfen en delen | Fifes and parts
51120502. Bestandsmappen | File folders
51439900. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon

Werken bij COIFFURE MAXIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MAXIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MAXIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MAXIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

  • vrachtwagenmechanieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MAXIM in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MAXIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MAXIM. Laat een reactie achter voor COIFFURE MAXIM. COIFFURE MAXIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MAXIM. Leave a respond for COIFFURE MAXIM. COIFFURE MAXIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MAXIM op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MAXIM
Location of COIFFURE MAXIM on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MAXIM

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MAXIM COIFFURE MAXIM: ALBERT MARECHAL | DONKVIJVER | Duquesnoy Delphine | Y. SIBILLE | CARRON

Other related companies as COIFFURE MAXIM: ALBERT MARECHAL | DONKVIJVER | Duquesnoy Delphine | Y. SIBILLE | CARRON

COIFFURE MAXIM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MAXIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf COIFFURE MAXIM bevindt zich op het adres: HANDBOOGSTRAAT 8; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE MAXIM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE MAXIM is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MAXIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MAXIM, openstaande posities, locatie van COIFFURE MAXIM op de kaart.

COIFFURE MAXIM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MAXIM, company assigned to the tax number BE06587646484. The company COIFFURE MAXIM is located at the address: HANDBOOGSTRAAT 8; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE MAXIM were not found.
The main activity of COIFFURE MAXIM is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MAXIM is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MAXIM, open positions, location of COIFFURE MAXIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MAXIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MAXIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MAXIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MAXIM, employees, financial statistics.