COIFFURE L'INTEMPOREL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • COIFFURE L'INTEMPOREL
Private companiesHealth Services • COIFFURE L'INTEMPOREL

Contactgegevens COIFFURE L'INTEMPOREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE L'INTEMPOREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE L'INTEMPOREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALERIE DU CENTRE 35; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22230116 (+32-22230116) 22230116 (+32-22230116)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE L'INTEMPOREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE L'INTEMPOREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE L'INTEMPOREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE L'INTEMPOREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE L'INTEMPOREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE L'INTEMPOREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE L'INTEMPOREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE L'INTEMPOREL
Products information COIFFURE L'INTEMPOREL

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in COIFFURE L'INTEMPOREL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE L'INTEMPOREL
(Get full report from official database of BE for COIFFURE L'INTEMPOREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE L'INTEMPOREL
Addition kinds of activities for COIFFURE L'INTEMPOREL

01759909. Granaatappelboomgaard | Pomegranate orchard
15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
22840304. Handbreedraad | Hand knitting thread
34430209. Warmtewisselaars: koelers (na, inter), condensatoren, enz. | Heat exchangers: coolers (after, inter), condensers, etc.
50850200. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
79991600. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services

Werken bij COIFFURE L'INTEMPOREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE L'INTEMPOREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE L'INTEMPOREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE L'INTEMPOREL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • Calculator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

Zoek naar antwoorden van COIFFURE L'INTEMPOREL in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE L'INTEMPOREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE L'INTEMPOREL. Laat een reactie achter voor COIFFURE L'INTEMPOREL. COIFFURE L'INTEMPOREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE L'INTEMPOREL. Leave a respond for COIFFURE L'INTEMPOREL. COIFFURE L'INTEMPOREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE L'INTEMPOREL op de google maps. Adres en contacten COIFFURE L'INTEMPOREL
Location of COIFFURE L'INTEMPOREL on the google maps. Address and contacts of COIFFURE L'INTEMPOREL

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE L'INTEMPOREL COIFFURE L'INTEMPOREL: Desmedt Freddy | HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR | COIFFURE BELLE?R | ROYAL KING KONG ANCIENS | BAKKERIJ VANHECKE

Other related companies as COIFFURE L'INTEMPOREL: Desmedt Freddy | HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR | COIFFURE BELLE?R | ROYAL KING KONG ANCIENS | BAKKERIJ VANHECKE

COIFFURE L'INTEMPOREL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE L'INTEMPOREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf COIFFURE L'INTEMPOREL bevindt zich op het adres: GALERIE DU CENTRE 35; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE L'INTEMPOREL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE L'INTEMPOREL is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE L'INTEMPOREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE L'INTEMPOREL, openstaande posities, locatie van COIFFURE L'INTEMPOREL op de kaart.

COIFFURE L'INTEMPOREL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE L'INTEMPOREL, company assigned to the tax number BE05533233642. The company COIFFURE L'INTEMPOREL is located at the address: GALERIE DU CENTRE 35; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE L'INTEMPOREL were not found.
The main activity of COIFFURE L'INTEMPOREL is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE L'INTEMPOREL is not available. You also can look at reviews of COIFFURE L'INTEMPOREL, open positions, location of COIFFURE L'INTEMPOREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE L'INTEMPOREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE L'INTEMPOREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE L'INTEMPOREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE L'INTEMPOREL, employees, financial statistics.