COIFFURE KORTHALS

Contactgegevens COIFFURE KORTHALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE KORTHALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE KORTHALS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT I -PROMENADE 52; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59512006 (+32-59512006) 59512006 (+32-59512006)

Fax (fax): +32 (61) 189-10-29 +32 (61) 189-10-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE KORTHALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE KORTHALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE KORTHALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE KORTHALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE KORTHALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE KORTHALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE KORTHALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE KORTHALS
Products information COIFFURE KORTHALS

BTW identificatienummer (tax): BE09737426757
Ondernemingsnummer: 2781707763
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in COIFFURE KORTHALS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE KORTHALS
(Get full report from official database of BE for COIFFURE KORTHALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE KORTHALS
Addition kinds of activities for COIFFURE KORTHALS

243699. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
23290200. Mannen- en jongensleer, wol en dunne bovenkleding | Men's and boys' leather, wool and down-filled outerwear
26790402. Tags, papier (ongedrukt): gemaakt van gekochte papier | Tags, paper (unprinted): made from purchased paper
50820301. Beton apparatuur | Concrete processing equipment
51690208. Zuurstof | Oxygen

Werken bij COIFFURE KORTHALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE KORTHALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE KORTHALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE KORTHALS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Sanitair Installateur (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Industrieel elektricien (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde elektriciens Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een gemotiveerd elektricien;

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE KORTHALS in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE KORTHALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE KORTHALS. Laat een reactie achter voor COIFFURE KORTHALS. COIFFURE KORTHALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE KORTHALS. Leave a respond for COIFFURE KORTHALS. COIFFURE KORTHALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE KORTHALS op de google maps. Adres en contacten COIFFURE KORTHALS
Location of COIFFURE KORTHALS on the google maps. Address and contacts of COIFFURE KORTHALS

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE KORTHALS COIFFURE KORTHALS: Kenitex Belgium | DENISE NIVELLE | Van Bastelaere Mechanisatie | Schalck Els | Grappe de Raisins

Other related companies as COIFFURE KORTHALS: Kenitex Belgium | DENISE NIVELLE | Van Bastelaere Mechanisatie | Schalck Els | Grappe de Raisins

COIFFURE KORTHALS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE KORTHALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737426757. Het bedrijf COIFFURE KORTHALS bevindt zich op het adres: ALBERT I -PROMENADE 52; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE KORTHALS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE KORTHALS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE KORTHALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE KORTHALS, openstaande posities, locatie van COIFFURE KORTHALS op de kaart.

COIFFURE KORTHALS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE KORTHALS, company assigned to the tax number BE09737426757. The company COIFFURE KORTHALS is located at the address: ALBERT I -PROMENADE 52; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE KORTHALS were not found.
The main activity of COIFFURE KORTHALS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE KORTHALS is not available. You also can look at reviews of COIFFURE KORTHALS, open positions, location of COIFFURE KORTHALS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE KORTHALS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE KORTHALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE KORTHALS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE KORTHALS, employees, financial statistics.