COIFFURE KATHARINA

Contactgegevens COIFFURE KATHARINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE KATHARINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE KATHARINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STOKERIJSTRAAT 8; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56756698 (+32-56756698) 56756698 (+32-56756698)

Fax (fax): +32 (51) 727-78-26 +32 (51) 727-78-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE KATHARINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE KATHARINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE KATHARINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE KATHARINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE KATHARINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE KATHARINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE KATHARINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE KATHARINA
Products information COIFFURE KATHARINA

BTW identificatienummer (tax): BE02849273681
Ondernemingsnummer: 4789184570
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in COIFFURE KATHARINA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE KATHARINA
(Get full report from official database of BE for COIFFURE KATHARINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE KATHARINA
Addition kinds of activities for COIFFURE KATHARINA

7832. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
02790400. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
26219902. Kraft papier | Kraft paper
30890201. Flesjes, gegoten kunststoffen | Bottle caps, molded plastics
36120103. Huidige beperkende reactoren, elektrisch | Current limiting reactors, electrical
59619924. Farmaceutische producten, postorder | Pharmaceuticals, mail order
93110403. Financiën, belastingen en monetair beleid, provincie overheid | Finance, taxation, and monetary policy, county government

Werken bij COIFFURE KATHARINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE KATHARINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE KATHARINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE KATHARINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Vacature diëtist (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, diëtiste (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen en/ of kinderen.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE KATHARINA in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE KATHARINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE KATHARINA. Laat een reactie achter voor COIFFURE KATHARINA. COIFFURE KATHARINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE KATHARINA. Leave a respond for COIFFURE KATHARINA. COIFFURE KATHARINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE KATHARINA op de google maps. Adres en contacten COIFFURE KATHARINA
Location of COIFFURE KATHARINA on the google maps. Address and contacts of COIFFURE KATHARINA

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE KATHARINA COIFFURE KATHARINA: Talpaert Marie-Claude | Van Leemput COM V | ENTREPRISE GEORGES TOMSEN | EDUARDUS VAN DUN | COURTHEOUX

Other related companies as COIFFURE KATHARINA: Talpaert Marie-Claude | Van Leemput COM V | ENTREPRISE GEORGES TOMSEN | EDUARDUS VAN DUN | COURTHEOUX

COIFFURE KATHARINA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE KATHARINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02849273681. Het bedrijf COIFFURE KATHARINA bevindt zich op het adres: STOKERIJSTRAAT 8; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE KATHARINA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE KATHARINA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE KATHARINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE KATHARINA, openstaande posities, locatie van COIFFURE KATHARINA op de kaart.

COIFFURE KATHARINA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE KATHARINA, company assigned to the tax number BE02849273681. The company COIFFURE KATHARINA is located at the address: STOKERIJSTRAAT 8; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE KATHARINA were not found.
The main activity of COIFFURE KATHARINA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE KATHARINA is not available. You also can look at reviews of COIFFURE KATHARINA, open positions, location of COIFFURE KATHARINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE KATHARINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE KATHARINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE KATHARINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE KATHARINA, employees, financial statistics.