COIFFURE JOS?

Contactgegevens COIFFURE JOS?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE JOS?: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE JOS?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PULSEBAAN 23; 2242; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34844859 (+32-34844859) 34844859 (+32-34844859)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE JOS?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE JOS?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE JOS?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE JOS?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE JOS?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE JOS?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE JOS?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE JOS?
Products information COIFFURE JOS?

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in COIFFURE JOS? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE JOS?
(Get full report from official database of BE for COIFFURE JOS?)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE JOS?
Addition kinds of activities for COIFFURE JOS?

449101. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
508599. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators

Werken bij COIFFURE JOS?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE JOS?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE JOS?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE JOS?. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE JOS? in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE JOS? in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE JOS?. Laat een reactie achter voor COIFFURE JOS?. COIFFURE JOS? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE JOS?. Leave a respond for COIFFURE JOS?. COIFFURE JOS? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE JOS? op de google maps. Adres en contacten COIFFURE JOS?
Location of COIFFURE JOS? on the google maps. Address and contacts of COIFFURE JOS?

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE JOS? COIFFURE JOS?: ELECTRO-HAACHT | L. MOORTGAT | Pot M | INTERPALOMAS | WEINBERG TRAVEL BVBA

Other related companies as COIFFURE JOS?: ELECTRO-HAACHT | L. MOORTGAT | Pot M | INTERPALOMAS | WEINBERG TRAVEL BVBA

COIFFURE JOS? is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE JOS?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf COIFFURE JOS? bevindt zich op het adres: PULSEBAAN 23; 2242; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE JOS? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE JOS? is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE JOS? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE JOS?, openstaande posities, locatie van COIFFURE JOS? op de kaart.

COIFFURE JOS? is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE JOS?, company assigned to the tax number BE04401916503. The company COIFFURE JOS? is located at the address: PULSEBAAN 23; 2242; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE JOS? were not found.
The main activity of COIFFURE JOS? is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE JOS? is not available. You also can look at reviews of COIFFURE JOS?, open positions, location of COIFFURE JOS? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE JOS?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE JOS?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE JOS?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE JOS?, employees, financial statistics.