COIFFURE JOSIANE

Contactgegevens COIFFURE JOSIANE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE JOSIANE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE JOSIANE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOESCHEPESTRAAT 133; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57334578 (+32-57334578) 57334578 (+32-57334578)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE JOSIANE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE JOSIANE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE JOSIANE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE JOSIANE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE JOSIANE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE JOSIANE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE JOSIANE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE JOSIANE
Products information COIFFURE JOSIANE

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in COIFFURE JOSIANE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE JOSIANE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE JOSIANE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE JOSIANE
Addition kinds of activities for COIFFURE JOSIANE

174202. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
356901. filters | Filters
641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
872100. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
32950101. Bariet, gemalen of anderszins behandeld | Barite, ground or otherwise treated

Werken bij COIFFURE JOSIANE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE JOSIANE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE JOSIANE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE JOSIANE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je behandelt het OCF-proces (offerte - contract - facturatie) van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor het correct archiveren van deze gegevens. Daarnaast ben je een kei in het snel formuleren van antwoorden wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen.

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Pizzakoeriers (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PIZZA LOUNGE

    Type: Vaste Job

    Je levert pizza's af bij onze klanten.

  • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE JOSIANE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE JOSIANE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE JOSIANE. Laat een reactie achter voor COIFFURE JOSIANE. COIFFURE JOSIANE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE JOSIANE. Leave a respond for COIFFURE JOSIANE. COIFFURE JOSIANE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE JOSIANE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE JOSIANE
Location of COIFFURE JOSIANE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE JOSIANE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE JOSIANE COIFFURE JOSIANE: GEUNS & FILS | SLAGERIJ PERSOON-VEHENT | Bambino | RAMS & ZONEN BVBA | BIBLO

Other related companies as COIFFURE JOSIANE: GEUNS & FILS | SLAGERIJ PERSOON-VEHENT | Bambino | RAMS & ZONEN BVBA | BIBLO

COIFFURE JOSIANE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE JOSIANE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf COIFFURE JOSIANE bevindt zich op het adres: BOESCHEPESTRAAT 133; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE JOSIANE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE JOSIANE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE JOSIANE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE JOSIANE, openstaande posities, locatie van COIFFURE JOSIANE op de kaart.

COIFFURE JOSIANE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE JOSIANE, company assigned to the tax number BE02335388183. The company COIFFURE JOSIANE is located at the address: BOESCHEPESTRAAT 133; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE JOSIANE were not found.
The main activity of COIFFURE JOSIANE is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE JOSIANE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE JOSIANE, open positions, location of COIFFURE JOSIANE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE JOSIANE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE JOSIANE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE JOSIANE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE JOSIANE, employees, financial statistics.