COIFFURE JEAN-CLAUDE

Contactgegevens COIFFURE JEAN-CLAUDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE JEAN-CLAUDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE JEAN-CLAUDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PETIT-AXHE 10; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19325716 (+32-19325716) 19325716 (+32-19325716)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE JEAN-CLAUDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE JEAN-CLAUDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE JEAN-CLAUDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE JEAN-CLAUDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE JEAN-CLAUDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE JEAN-CLAUDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE JEAN-CLAUDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE JEAN-CLAUDE
Products information COIFFURE JEAN-CLAUDE

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in COIFFURE JEAN-CLAUDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE JEAN-CLAUDE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE JEAN-CLAUDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE JEAN-CLAUDE
Addition kinds of activities for COIFFURE JEAN-CLAUDE

8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
87480300. Communicatieadvies | Communications consulting
89990302. Auteur | Author

Werken bij COIFFURE JEAN-CLAUDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE JEAN-CLAUDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE JEAN-CLAUDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE JEAN-CLAUDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE JEAN-CLAUDE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE JEAN-CLAUDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE JEAN-CLAUDE. Laat een reactie achter voor COIFFURE JEAN-CLAUDE. COIFFURE JEAN-CLAUDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE JEAN-CLAUDE. Leave a respond for COIFFURE JEAN-CLAUDE. COIFFURE JEAN-CLAUDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE JEAN-CLAUDE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE JEAN-CLAUDE
Location of COIFFURE JEAN-CLAUDE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE JEAN-CLAUDE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE JEAN-CLAUDE COIFFURE JEAN-CLAUDE: FLCOPAC SA | STEFAN CEYSSENS | De Craene A | MAISON FOBRIMAT | R.P.L.

Other related companies as COIFFURE JEAN-CLAUDE: FLCOPAC SA | STEFAN CEYSSENS | De Craene A | MAISON FOBRIMAT | R.P.L.

COIFFURE JEAN-CLAUDE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE JEAN-CLAUDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf COIFFURE JEAN-CLAUDE bevindt zich op het adres: RUE DE PETIT-AXHE 10; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE JEAN-CLAUDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE JEAN-CLAUDE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE JEAN-CLAUDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE JEAN-CLAUDE, openstaande posities, locatie van COIFFURE JEAN-CLAUDE op de kaart.

COIFFURE JEAN-CLAUDE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE JEAN-CLAUDE, company assigned to the tax number BE02460906982. The company COIFFURE JEAN-CLAUDE is located at the address: RUE DE PETIT-AXHE 10; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE JEAN-CLAUDE were not found.
The main activity of COIFFURE JEAN-CLAUDE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE JEAN-CLAUDE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE JEAN-CLAUDE, open positions, location of COIFFURE JEAN-CLAUDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE JEAN-CLAUDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE JEAN-CLAUDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE JEAN-CLAUDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE JEAN-CLAUDE, employees, financial statistics.