MAISON FOBRIMAT

Contactgegevens MAISON FOBRIMAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON FOBRIMAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON FOBRIMAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NAMUR 124; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81615900 (+32-81615900) 81615900 (+32-81615900)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON FOBRIMAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON FOBRIMAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON FOBRIMAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON FOBRIMAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON FOBRIMAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON FOBRIMAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON FOBRIMAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON FOBRIMAT
Products information MAISON FOBRIMAT

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Quincaillerie.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Quincailleries. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON FOBRIMAT
(Get full report from official database of BE for MAISON FOBRIMAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON FOBRIMAT
Addition kinds of activities for MAISON FOBRIMAT

233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
364499. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen, niet inbegrepen | Noncurrent-carrying wiring devices, nec
507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
20419903. Maïsmeel | Corn meal
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal

Werken bij MAISON FOBRIMAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON FOBRIMAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON FOBRIMAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON FOBRIMAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van MAISON FOBRIMAT in sociale netwerken
Look for responds of MAISON FOBRIMAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON FOBRIMAT. Laat een reactie achter voor MAISON FOBRIMAT. MAISON FOBRIMAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON FOBRIMAT. Leave a respond for MAISON FOBRIMAT. MAISON FOBRIMAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON FOBRIMAT op de google maps. Adres en contacten MAISON FOBRIMAT
Location of MAISON FOBRIMAT on the google maps. Address and contacts of MAISON FOBRIMAT

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON FOBRIMAT MAISON FOBRIMAT: KIPAN | COURRIER COL. | IJZERCENTRALE METALCORTA | VERHAEGHE | PIETER AENDEKERK

Other related companies as MAISON FOBRIMAT: KIPAN | COURRIER COL. | IJZERCENTRALE METALCORTA | VERHAEGHE | PIETER AENDEKERK

MAISON FOBRIMAT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON FOBRIMAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf MAISON FOBRIMAT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NAMUR 124; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Quincaillerie.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van MAISON FOBRIMAT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON FOBRIMAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON FOBRIMAT, openstaande posities, locatie van MAISON FOBRIMAT op de kaart.

MAISON FOBRIMAT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON FOBRIMAT, company assigned to the tax number BE07985931396. The company MAISON FOBRIMAT is located at the address: CHAUSS?E DE NAMUR 124; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits: Quincaillerie.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of MAISON FOBRIMAT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON FOBRIMAT is not available. You also can look at reviews of MAISON FOBRIMAT, open positions, location of MAISON FOBRIMAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON FOBRIMAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON FOBRIMAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON FOBRIMAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON FOBRIMAT, employees, financial statistics.