COIFFURE ISABELLE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • COIFFURE ISABELLE
Private companiesHealth Services • COIFFURE ISABELLE

Contactgegevens COIFFURE ISABELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ISABELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ISABELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SI?GE 18; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET, België

Telefoon (phone): 19567563 (+32-19567563) 19567563 (+32-19567563)

Fax (fax): +32 (87) 328-38-60 +32 (87) 328-38-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ISABELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ISABELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ISABELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ISABELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ISABELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ISABELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ISABELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ISABELLE
Products information COIFFURE ISABELLE

BTW identificatienummer (tax): BE04670257568
Ondernemingsnummer: 2099182128
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in COIFFURE ISABELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ISABELLE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ISABELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ISABELLE
Addition kinds of activities for COIFFURE ISABELLE

1459. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
5051. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
49590302. Milieuopruimingsdiensten | Environmental cleanup services

Werken bij COIFFURE ISABELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ISABELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ISABELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ISABELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ISABELLE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ISABELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ISABELLE. Laat een reactie achter voor COIFFURE ISABELLE. COIFFURE ISABELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ISABELLE. Leave a respond for COIFFURE ISABELLE. COIFFURE ISABELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ISABELLE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ISABELLE
Location of COIFFURE ISABELLE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ISABELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ISABELLE COIFFURE ISABELLE: Snelschoenmakerij Everaert BVBA | VERBR. TRUYENSVRIENDEN | LADBROKE | Oxfam Solidarit茅 ASBL | delight.inc

Other related companies as COIFFURE ISABELLE: Snelschoenmakerij Everaert BVBA | VERBR. TRUYENSVRIENDEN | LADBROKE | Oxfam Solidarit茅 ASBL | delight.inc

COIFFURE ISABELLE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ISABELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04670257568. Het bedrijf COIFFURE ISABELLE bevindt zich op het adres: RUE DU SI?GE 18; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE ISABELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE ISABELLE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ISABELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ISABELLE, openstaande posities, locatie van COIFFURE ISABELLE op de kaart.

COIFFURE ISABELLE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ISABELLE, company assigned to the tax number BE04670257568. The company COIFFURE ISABELLE is located at the address: RUE DU SI?GE 18; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE ISABELLE were not found.
The main activity of COIFFURE ISABELLE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ISABELLE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ISABELLE, open positions, location of COIFFURE ISABELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ISABELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ISABELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ISABELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ISABELLE, employees, financial statistics.