COIFFURE INITIAL CONCEPT

Contactgegevens COIFFURE INITIAL CONCEPT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE INITIAL CONCEPT: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE INITIAL CONCEPT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAVEESTRASSE 35; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87742515 (+32-87742515) 87742515 (+32-87742515)

Fax (fax): +32 (59) 823-59-18 +32 (59) 823-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE INITIAL CONCEPT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE INITIAL CONCEPT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE INITIAL CONCEPT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE INITIAL CONCEPT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE INITIAL CONCEPT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE INITIAL CONCEPT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE INITIAL CONCEPT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE INITIAL CONCEPT
Products information COIFFURE INITIAL CONCEPT

BTW identificatienummer (tax): BE02556488037
Ondernemingsnummer: 1233459472
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in COIFFURE INITIAL CONCEPT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE INITIAL CONCEPT
(Get full report from official database of BE for COIFFURE INITIAL CONCEPT)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE INITIAL CONCEPT
Addition kinds of activities for COIFFURE INITIAL CONCEPT

372804. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
20990203. Verlichtingsverbindingen, bereid | Leavening compounds, prepared
30690604. Gutta-percha verbindingen | Gutta-percha compounds
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
73590800. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services

Werken bij COIFFURE INITIAL CONCEPT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE INITIAL CONCEPT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE INITIAL CONCEPT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE INITIAL CONCEPT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van COIFFURE INITIAL CONCEPT in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE INITIAL CONCEPT in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE INITIAL CONCEPT. Laat een reactie achter voor COIFFURE INITIAL CONCEPT. COIFFURE INITIAL CONCEPT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE INITIAL CONCEPT. Leave a respond for COIFFURE INITIAL CONCEPT. COIFFURE INITIAL CONCEPT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE INITIAL CONCEPT op de google maps. Adres en contacten COIFFURE INITIAL CONCEPT
Location of COIFFURE INITIAL CONCEPT on the google maps. Address and contacts of COIFFURE INITIAL CONCEPT

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE INITIAL CONCEPT COIFFURE INITIAL CONCEPT: Stas Ph | IMPR. WALLONNE COMMUNES | MARNA | Optupa | BELGISCHE VERENIGING CAIRN TERRIER

Other related companies as COIFFURE INITIAL CONCEPT: Stas Ph | IMPR. WALLONNE COMMUNES | MARNA | Optupa | BELGISCHE VERENIGING CAIRN TERRIER

COIFFURE INITIAL CONCEPT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE INITIAL CONCEPT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02556488037. Het bedrijf COIFFURE INITIAL CONCEPT bevindt zich op het adres: PAVEESTRASSE 35; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE INITIAL CONCEPT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE INITIAL CONCEPT is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE INITIAL CONCEPT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE INITIAL CONCEPT, openstaande posities, locatie van COIFFURE INITIAL CONCEPT op de kaart.

COIFFURE INITIAL CONCEPT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE INITIAL CONCEPT, company assigned to the tax number BE02556488037. The company COIFFURE INITIAL CONCEPT is located at the address: PAVEESTRASSE 35; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE INITIAL CONCEPT were not found.
The main activity of COIFFURE INITIAL CONCEPT is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE INITIAL CONCEPT is not available. You also can look at reviews of COIFFURE INITIAL CONCEPT, open positions, location of COIFFURE INITIAL CONCEPT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE INITIAL CONCEPT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE INITIAL CONCEPT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE INITIAL CONCEPT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE INITIAL CONCEPT, employees, financial statistics.