COIFFURE HUGO

Contactgegevens COIFFURE HUGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE HUGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE HUGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A. RODENBACHSTRAAT 14; 9470; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53667290 (+32-53667290) 53667290 (+32-53667290)

Fax (fax): +32 (19) 264-65-52 +32 (19) 264-65-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE HUGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE HUGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE HUGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE HUGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE HUGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE HUGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE HUGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE HUGO
Products information COIFFURE HUGO

BTW identificatienummer (tax): BE04344512939
Ondernemingsnummer: 1402099609
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in COIFFURE HUGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE HUGO
(Get full report from official database of BE for COIFFURE HUGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE HUGO
Addition kinds of activities for COIFFURE HUGO

7929. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
308999. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
31110201. Lakleer | Patent leather
33150200. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
33419904. Brons smelten en raffineren (secundair) | Bronze smelting and refining (secondary)
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
50130118. Veren, schokdempers en stutten | Springs, shock absorbers and struts
80499908. Naturopath | Naturopath

Werken bij COIFFURE HUGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE HUGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE HUGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE HUGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE HUGO in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE HUGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE HUGO. Laat een reactie achter voor COIFFURE HUGO. COIFFURE HUGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE HUGO. Leave a respond for COIFFURE HUGO. COIFFURE HUGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE HUGO op de google maps. Adres en contacten COIFFURE HUGO
Location of COIFFURE HUGO on the google maps. Address and contacts of COIFFURE HUGO

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE HUGO COIFFURE HUGO: Harlekijntje | Delmée Michel | De Herdt D | JEAN-PAUL FASSIN | PHILIPPE GOBIN

Other related companies as COIFFURE HUGO: Harlekijntje | Delmée Michel | De Herdt D | JEAN-PAUL FASSIN | PHILIPPE GOBIN

COIFFURE HUGO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE HUGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04344512939. Het bedrijf COIFFURE HUGO bevindt zich op het adres: A. RODENBACHSTRAAT 14; 9470; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE HUGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE HUGO is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE HUGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE HUGO, openstaande posities, locatie van COIFFURE HUGO op de kaart.

COIFFURE HUGO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE HUGO, company assigned to the tax number BE04344512939. The company COIFFURE HUGO is located at the address: A. RODENBACHSTRAAT 14; 9470; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE HUGO were not found.
The main activity of COIFFURE HUGO is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE HUGO is not available. You also can look at reviews of COIFFURE HUGO, open positions, location of COIFFURE HUGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE HUGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE HUGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE HUGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE HUGO, employees, financial statistics.