COIFFURE HIJ EN ZIJ

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • COIFFURE HIJ EN ZIJ
Private companiesMiscellaneous Retail • COIFFURE HIJ EN ZIJ

Contactgegevens COIFFURE HIJ EN ZIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE HIJ EN ZIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE HIJ EN ZIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEERSTRAAT 2; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93743753 (+32-93743753) 93743753 (+32-93743753)

Fax (fax): +32 (83) 766-93-30 +32 (83) 766-93-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE HIJ EN ZIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE HIJ EN ZIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE HIJ EN ZIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE HIJ EN ZIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE HIJ EN ZIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE HIJ EN ZIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE HIJ EN ZIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE HIJ EN ZIJ
Products information COIFFURE HIJ EN ZIJ

BTW identificatienummer (tax): BE09266937255
Ondernemingsnummer: 9613830566
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in COIFFURE HIJ EN ZIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE HIJ EN ZIJ
(Get full report from official database of BE for COIFFURE HIJ EN ZIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE HIJ EN ZIJ
Addition kinds of activities for COIFFURE HIJ EN ZIJ

23840000. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
28199902. Chemische stoffen, hoge zuiverheid: verfijnd van technische kwaliteit | Chemicals, high purity: refined from technical grade
30691600. Rubberband | Rubber tape
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
35770200. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
38429916. stofmaskers | Respirators
51490803. Vruchten, gedroogd | Fruits, dried
67940100. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties

Werken bij COIFFURE HIJ EN ZIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE HIJ EN ZIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE HIJ EN ZIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE HIJ EN ZIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: GROSEMANS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE HIJ EN ZIJ in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE HIJ EN ZIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE HIJ EN ZIJ. Laat een reactie achter voor COIFFURE HIJ EN ZIJ. COIFFURE HIJ EN ZIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE HIJ EN ZIJ. Leave a respond for COIFFURE HIJ EN ZIJ. COIFFURE HIJ EN ZIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE HIJ EN ZIJ op de google maps. Adres en contacten COIFFURE HIJ EN ZIJ
Location of COIFFURE HIJ EN ZIJ on the google maps. Address and contacts of COIFFURE HIJ EN ZIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE HIJ EN ZIJ COIFFURE HIJ EN ZIJ: Les Aciers Fins de la Sarre S.A. | CHRISTOPHE LAMBEAU | MAISON JEUNES GRANDEUROP | EDELHOME | W.V.I.

Other related companies as COIFFURE HIJ EN ZIJ: Les Aciers Fins de la Sarre S.A. | CHRISTOPHE LAMBEAU | MAISON JEUNES GRANDEUROP | EDELHOME | W.V.I.

COIFFURE HIJ EN ZIJ is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE HIJ EN ZIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09266937255. Het bedrijf COIFFURE HIJ EN ZIJ bevindt zich op het adres: GEERSTRAAT 2; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE HIJ EN ZIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE HIJ EN ZIJ is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE HIJ EN ZIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE HIJ EN ZIJ, openstaande posities, locatie van COIFFURE HIJ EN ZIJ op de kaart.

COIFFURE HIJ EN ZIJ is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE HIJ EN ZIJ, company assigned to the tax number BE09266937255. The company COIFFURE HIJ EN ZIJ is located at the address: GEERSTRAAT 2; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE HIJ EN ZIJ were not found.
The main activity of COIFFURE HIJ EN ZIJ is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE HIJ EN ZIJ is not available. You also can look at reviews of COIFFURE HIJ EN ZIJ, open positions, location of COIFFURE HIJ EN ZIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE HIJ EN ZIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE HIJ EN ZIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE HIJ EN ZIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE HIJ EN ZIJ, employees, financial statistics.