COIFFURE HAIR-MAN

Contactgegevens COIFFURE HAIR-MAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE HAIR-MAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE HAIR-MAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CARRI?RES 6; 1360; PERWEZ, België

Telefoon (phone): 81655641 (+32-81655641) 81655641 (+32-81655641)

Fax (fax): +32 (82) 475-27-81 +32 (82) 475-27-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE HAIR-MAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE HAIR-MAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE HAIR-MAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE HAIR-MAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE HAIR-MAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE HAIR-MAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE HAIR-MAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE HAIR-MAN
Products information COIFFURE HAIR-MAN

BTW identificatienummer (tax): BE08959320068
Ondernemingsnummer: 3294494628
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in COIFFURE HAIR-MAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE HAIR-MAN
(Get full report from official database of BE for COIFFURE HAIR-MAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE HAIR-MAN
Addition kinds of activities for COIFFURE HAIR-MAN

2674. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
244903. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
391404. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
504400. Kantoorartikelen | Office equipment
41420000. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand

Werken bij COIFFURE HAIR-MAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE HAIR-MAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE HAIR-MAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE HAIR-MAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE HAIR-MAN in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE HAIR-MAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE HAIR-MAN. Laat een reactie achter voor COIFFURE HAIR-MAN. COIFFURE HAIR-MAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE HAIR-MAN. Leave a respond for COIFFURE HAIR-MAN. COIFFURE HAIR-MAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE HAIR-MAN op de google maps. Adres en contacten COIFFURE HAIR-MAN
Location of COIFFURE HAIR-MAN on the google maps. Address and contacts of COIFFURE HAIR-MAN

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE HAIR-MAN COIFFURE HAIR-MAN: R.C. PERUWELZ | Bourgeons (Les) ASBL | Lameir Fotolaswerk | P?TISSERIE EPI D'OR | EGGER BENELUX BVBA

Other related companies as COIFFURE HAIR-MAN: R.C. PERUWELZ | Bourgeons (Les) ASBL | Lameir Fotolaswerk | P?TISSERIE EPI D'OR | EGGER BENELUX BVBA

COIFFURE HAIR-MAN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE HAIR-MAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08959320068. Het bedrijf COIFFURE HAIR-MAN bevindt zich op het adres: RUE DES CARRI?RES 6; 1360; PERWEZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE HAIR-MAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE HAIR-MAN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE HAIR-MAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE HAIR-MAN, openstaande posities, locatie van COIFFURE HAIR-MAN op de kaart.

COIFFURE HAIR-MAN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE HAIR-MAN, company assigned to the tax number BE08959320068. The company COIFFURE HAIR-MAN is located at the address: RUE DES CARRI?RES 6; 1360; PERWEZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE HAIR-MAN were not found.
The main activity of COIFFURE HAIR-MAN is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE HAIR-MAN is not available. You also can look at reviews of COIFFURE HAIR-MAN, open positions, location of COIFFURE HAIR-MAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE HAIR-MAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE HAIR-MAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE HAIR-MAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE HAIR-MAN, employees, financial statistics.