COIFFURE GRAIN DE BEAUT?

Contactgegevens COIFFURE GRAIN DE BEAUT?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE GRAIN DE BEAUT?: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE GRAIN DE BEAUT?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROLLEGHEMSTRAAT 301; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56340461 (+32-56340461) 56340461 (+32-56340461)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE GRAIN DE BEAUT?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE GRAIN DE BEAUT?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE GRAIN DE BEAUT?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE GRAIN DE BEAUT?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE GRAIN DE BEAUT?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE GRAIN DE BEAUT?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE GRAIN DE BEAUT?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE GRAIN DE BEAUT?
Products information COIFFURE GRAIN DE BEAUT?

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in COIFFURE GRAIN DE BEAUT? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE GRAIN DE BEAUT?
(Get full report from official database of BE for COIFFURE GRAIN DE BEAUT?)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE GRAIN DE BEAUT?
Addition kinds of activities for COIFFURE GRAIN DE BEAUT?

3448. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
142200. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
238100. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
37289904. Stof- en spuitapparatuur, vliegtuigen | Dusting and spraying equipment, aircraft
39610101. Armbanden, behalve edelmetaal | Bracelets, except precious metal

Werken bij COIFFURE GRAIN DE BEAUT?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE GRAIN DE BEAUT?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE GRAIN DE BEAUT?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE GRAIN DE BEAUT?. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE GRAIN DE BEAUT? in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE GRAIN DE BEAUT? in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE GRAIN DE BEAUT?. Laat een reactie achter voor COIFFURE GRAIN DE BEAUT?. COIFFURE GRAIN DE BEAUT? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE GRAIN DE BEAUT?. Leave a respond for COIFFURE GRAIN DE BEAUT?. COIFFURE GRAIN DE BEAUT? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE GRAIN DE BEAUT? op de google maps. Adres en contacten COIFFURE GRAIN DE BEAUT?
Location of COIFFURE GRAIN DE BEAUT? on the google maps. Address and contacts of COIFFURE GRAIN DE BEAUT?

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE GRAIN DE BEAUT? COIFFURE GRAIN DE BEAUT?: E.L.K. JOS KENENS | Herinckx D | Atrea | DIRK HEIRMAN | Van Dorpe W

Other related companies as COIFFURE GRAIN DE BEAUT?: E.L.K. JOS KENENS | Herinckx D | Atrea | DIRK HEIRMAN | Van Dorpe W

COIFFURE GRAIN DE BEAUT? is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE GRAIN DE BEAUT?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf COIFFURE GRAIN DE BEAUT? bevindt zich op het adres: ROLLEGHEMSTRAAT 301; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE GRAIN DE BEAUT? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE GRAIN DE BEAUT? is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE GRAIN DE BEAUT? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE GRAIN DE BEAUT?, openstaande posities, locatie van COIFFURE GRAIN DE BEAUT? op de kaart.

COIFFURE GRAIN DE BEAUT? is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE GRAIN DE BEAUT?, company assigned to the tax number BE01986297607. The company COIFFURE GRAIN DE BEAUT? is located at the address: ROLLEGHEMSTRAAT 301; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE GRAIN DE BEAUT? were not found.
The main activity of COIFFURE GRAIN DE BEAUT? is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE GRAIN DE BEAUT? is not available. You also can look at reviews of COIFFURE GRAIN DE BEAUT?, open positions, location of COIFFURE GRAIN DE BEAUT? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE GRAIN DE BEAUT?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE GRAIN DE BEAUT?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE GRAIN DE BEAUT?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE GRAIN DE BEAUT?, employees, financial statistics.