COIFFURE FERNAND

Contactgegevens COIFFURE FERNAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE FERNAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE FERNAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEKKERSPOELSTRAAT 52; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15555354 (+32-15555354) 15555354 (+32-15555354)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE FERNAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE FERNAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE FERNAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE FERNAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE FERNAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE FERNAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE FERNAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE FERNAND
Products information COIFFURE FERNAND

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in COIFFURE FERNAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE FERNAND
(Get full report from official database of BE for COIFFURE FERNAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE FERNAND
Addition kinds of activities for COIFFURE FERNAND

2393. Textielzakken | Textile bags
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
23699901. Hoofddeksels: meisjes-, kinder- en zuigelingen | Headwear: girls', children's, and infants'
23890100. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
35450312. Diamant dressing en wielverhinderende bijlagen | Diamond dressing and wheel crushing attachments

Werken bij COIFFURE FERNAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE FERNAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE FERNAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE FERNAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van COIFFURE FERNAND in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE FERNAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE FERNAND. Laat een reactie achter voor COIFFURE FERNAND. COIFFURE FERNAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE FERNAND. Leave a respond for COIFFURE FERNAND. COIFFURE FERNAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE FERNAND op de google maps. Adres en contacten COIFFURE FERNAND
Location of COIFFURE FERNAND on the google maps. Address and contacts of COIFFURE FERNAND

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE FERNAND COIFFURE FERNAND: FORTIS | PETER VERGOTE | DE MEUTER | Remion E | ARFIN

Other related companies as COIFFURE FERNAND: FORTIS | PETER VERGOTE | DE MEUTER | Remion E | ARFIN

COIFFURE FERNAND is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE FERNAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf COIFFURE FERNAND bevindt zich op het adres: NEKKERSPOELSTRAAT 52; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE FERNAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE FERNAND is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE FERNAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE FERNAND, openstaande posities, locatie van COIFFURE FERNAND op de kaart.

COIFFURE FERNAND is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE FERNAND, company assigned to the tax number BE04870208740. The company COIFFURE FERNAND is located at the address: NEKKERSPOELSTRAAT 52; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE FERNAND were not found.
The main activity of COIFFURE FERNAND is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE FERNAND is not available. You also can look at reviews of COIFFURE FERNAND, open positions, location of COIFFURE FERNAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE FERNAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE FERNAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE FERNAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE FERNAND, employees, financial statistics.