COIFFURE FA-SIL

Contactgegevens COIFFURE FA-SIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE FA-SIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE FA-SIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE TILLEUR 2; 4000; LUIK (GROOT), België

Telefoon (phone): 42526417 (+32-42526417) 42526417 (+32-42526417)

Fax (fax): +32 (61) 189-10-29 +32 (61) 189-10-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE FA-SIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE FA-SIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE FA-SIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE FA-SIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE FA-SIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE FA-SIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE FA-SIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE FA-SIL
Products information COIFFURE FA-SIL

BTW identificatienummer (tax): BE09737426757
Ondernemingsnummer: 2781707763
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in COIFFURE FA-SIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE FA-SIL
(Get full report from official database of BE for COIFFURE FA-SIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE FA-SIL
Addition kinds of activities for COIFFURE FA-SIL

07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
22620100. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
32690400. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
39999951. fluitjes | Whistles
83220802. Drugsmisbruik counselor, nontreatment | Drug abuse counselor, nontreatment

Werken bij COIFFURE FA-SIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE FA-SIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE FA-SIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE FA-SIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van COIFFURE FA-SIL in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE FA-SIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE FA-SIL. Laat een reactie achter voor COIFFURE FA-SIL. COIFFURE FA-SIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE FA-SIL. Leave a respond for COIFFURE FA-SIL. COIFFURE FA-SIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE FA-SIL op de google maps. Adres en contacten COIFFURE FA-SIL
Location of COIFFURE FA-SIL on the google maps. Address and contacts of COIFFURE FA-SIL

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE FA-SIL COIFFURE FA-SIL: Morbee-Ballegeer BVBA | W.C. POLDERVRIENDEN | Klaverhof | Seye J | LIVIJNS

Other related companies as COIFFURE FA-SIL: Morbee-Ballegeer BVBA | W.C. POLDERVRIENDEN | Klaverhof | Seye J | LIVIJNS

COIFFURE FA-SIL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE FA-SIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737426757. Het bedrijf COIFFURE FA-SIL bevindt zich op het adres: RUE DE TILLEUR 2; 4000; LUIK (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE FA-SIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE FA-SIL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE FA-SIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE FA-SIL, openstaande posities, locatie van COIFFURE FA-SIL op de kaart.

COIFFURE FA-SIL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE FA-SIL, company assigned to the tax number BE09737426757. The company COIFFURE FA-SIL is located at the address: RUE DE TILLEUR 2; 4000; LUIK (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE FA-SIL were not found.
The main activity of COIFFURE FA-SIL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE FA-SIL is not available. You also can look at reviews of COIFFURE FA-SIL, open positions, location of COIFFURE FA-SIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE FA-SIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE FA-SIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE FA-SIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE FA-SIL, employees, financial statistics.