COIFFURE CLAIRE

Contactgegevens COIFFURE CLAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE CLAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE CLAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN-HERMESSE 41; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43701620 (+32-43701620) 43701620 (+32-43701620)

Fax (fax): +32 (50) 514-39-21 +32 (50) 514-39-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE CLAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE CLAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE CLAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE CLAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE CLAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE CLAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE CLAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE CLAIRE
Products information COIFFURE CLAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE02746551513
Ondernemingsnummer: 6648620605
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in COIFFURE CLAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE CLAIRE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE CLAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE CLAIRE
Addition kinds of activities for COIFFURE CLAIRE

104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
14599906. Olivine (nongem) mijnbouw | Olivine (nongem) mining
34239928. Sleutels, handgereedschap | Wrenches, hand tools
38120403. sextanten | Sextants
50659902. Magnetische opname tape | Magnetic recording tape
50840601. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
61419902. Morris plannen, geen depositobank | Morris plans, not a deposit bank
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate

Werken bij COIFFURE CLAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE CLAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE CLAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE CLAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

  • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SALONS CORTINA

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE CLAIRE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE CLAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE CLAIRE. Laat een reactie achter voor COIFFURE CLAIRE. COIFFURE CLAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE CLAIRE. Leave a respond for COIFFURE CLAIRE. COIFFURE CLAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE CLAIRE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE CLAIRE
Location of COIFFURE CLAIRE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE CLAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE CLAIRE COIFFURE CLAIRE: Aveve | DIRK ROELANDT | A VERVLOET | EDDY BEKAERT | BRYAN CHARLES

Other related companies as COIFFURE CLAIRE: Aveve | DIRK ROELANDT | A VERVLOET | EDDY BEKAERT | BRYAN CHARLES

COIFFURE CLAIRE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE CLAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02746551513. Het bedrijf COIFFURE CLAIRE bevindt zich op het adres: RUE JEAN-HERMESSE 41; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE CLAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE CLAIRE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE CLAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE CLAIRE, openstaande posities, locatie van COIFFURE CLAIRE op de kaart.

COIFFURE CLAIRE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE CLAIRE, company assigned to the tax number BE02746551513. The company COIFFURE CLAIRE is located at the address: RUE JEAN-HERMESSE 41; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE CLAIRE were not found.
The main activity of COIFFURE CLAIRE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE CLAIRE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE CLAIRE, open positions, location of COIFFURE CLAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE CLAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE CLAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE CLAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE CLAIRE, employees, financial statistics.