COIFFURE CARLA

Contactgegevens COIFFURE CARLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE CARLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE CARLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKSMUIDELAAN 161; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32395601 32395601

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE CARLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE CARLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE CARLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE CARLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE CARLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE CARLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE CARLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE CARLA
Products information COIFFURE CARLA

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in COIFFURE CARLA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE CARLA
(Get full report from official database of BE for COIFFURE CARLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE CARLA
Addition kinds of activities for COIFFURE CARLA

325903. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
23610102. Shirts: meisjes, kinderen en zuigelingen | Shirts: girls', children's, and infants'
37329905. Jachten, gebouw en reparatie | Yachts, building and repairing
51690201. Acetyleen | Acetylene
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij COIFFURE CARLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE CARLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE CARLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE CARLA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: operator voor een internationaal chemisch bedrijf in de gassector voor productiesite te Aalter

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Medewerker snijzaal (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar medewerkers om de voorziene piek op te vangen van september tot januari. (optie vast kan hieruit voortvloeien) Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent medewerker in de snijzaal. Jouw job bestaat uit 3 werkposten: vouwen: ter voorbereiding van het snijden, zal je de stof vouwen, gladstrijken, kwaliteitscontrole uitvoeren snijden: je zal de snijrobots bedienen en de uitgesneden stukken 'uitrapen', vervolgens sorteer je alles en leg je klaar voor de volgende post bundelen: de laatste stap in het proces is om alle onderdelen in pakketten te verzamelen zodat ze kunnen gestikt worden

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE CARLA in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE CARLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE CARLA. Laat een reactie achter voor COIFFURE CARLA. COIFFURE CARLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE CARLA. Leave a respond for COIFFURE CARLA. COIFFURE CARLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE CARLA op de google maps. Adres en contacten COIFFURE CARLA
Location of COIFFURE CARLA on the google maps. Address and contacts of COIFFURE CARLA

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE CARLA COIFFURE CARLA: A.A. Multi Dépannages SPRL | ALBERICO BIRAL | VANNESTE BVBA | HUIS PICCOLO | W. RYMENANS

Other related companies as COIFFURE CARLA: A.A. Multi Dépannages SPRL | ALBERICO BIRAL | VANNESTE BVBA | HUIS PICCOLO | W. RYMENANS

COIFFURE CARLA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE CARLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf COIFFURE CARLA bevindt zich op het adres: DIKSMUIDELAAN 161; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE CARLA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE CARLA is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE CARLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE CARLA, openstaande posities, locatie van COIFFURE CARLA op de kaart.

COIFFURE CARLA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE CARLA, company assigned to the tax number BE07497863769. The company COIFFURE CARLA is located at the address: DIKSMUIDELAAN 161; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE CARLA were not found.
The main activity of COIFFURE CARLA is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE CARLA is not available. You also can look at reviews of COIFFURE CARLA, open positions, location of COIFFURE CARLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE CARLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE CARLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE CARLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE CARLA, employees, financial statistics.