COIFFURE CAMILLE ALBANE

Contactgegevens COIFFURE CAMILLE ALBANE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE CAMILLE ALBANE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE CAMILLE ALBANE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDEN VLIESGALERIJ 413; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25022267 (+32-25022267) 25022267 (+32-25022267)

Fax (fax): +32 (12) 893-53-47 +32 (12) 893-53-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE CAMILLE ALBANE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE CAMILLE ALBANE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE CAMILLE ALBANE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE CAMILLE ALBANE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE CAMILLE ALBANE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE CAMILLE ALBANE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE CAMILLE ALBANE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE CAMILLE ALBANE
Products information COIFFURE CAMILLE ALBANE

BTW identificatienummer (tax): BE09060943603
Ondernemingsnummer: 7230346679
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in COIFFURE CAMILLE ALBANE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE CAMILLE ALBANE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE CAMILLE ALBANE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE CAMILLE ALBANE
Addition kinds of activities for COIFFURE CAMILLE ALBANE

3554. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
384599. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
42210101. Bonen lift | Bean elevator
50650205. Modems, computer | Modems, computer
59630205. Ijswagen | Ice cream wagon
73891901. Metalen slijpen en scheren | Metal slitting and shearing
80629904. Ziekenhuis, medische school affiliatie | Hospital, medical school affiliation

Werken bij COIFFURE CAMILLE ALBANE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE CAMILLE ALBANE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE CAMILLE ALBANE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE CAMILLE ALBANE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van COIFFURE CAMILLE ALBANE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE CAMILLE ALBANE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE CAMILLE ALBANE. Laat een reactie achter voor COIFFURE CAMILLE ALBANE. COIFFURE CAMILLE ALBANE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE CAMILLE ALBANE. Leave a respond for COIFFURE CAMILLE ALBANE. COIFFURE CAMILLE ALBANE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE CAMILLE ALBANE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE CAMILLE ALBANE
Location of COIFFURE CAMILLE ALBANE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE CAMILLE ALBANE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE CAMILLE ALBANE COIFFURE CAMILLE ALBANE: HUIS STEPHANIE | SIMONNE GLORIEUX | Bens Dani?lle | V.C. CENTRE SPORT. TELLIN | CM OOSTENDE

Other related companies as COIFFURE CAMILLE ALBANE: HUIS STEPHANIE | SIMONNE GLORIEUX | Bens Dani?lle | V.C. CENTRE SPORT. TELLIN | CM OOSTENDE

COIFFURE CAMILLE ALBANE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE CAMILLE ALBANE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09060943603. Het bedrijf COIFFURE CAMILLE ALBANE bevindt zich op het adres: GULDEN VLIESGALERIJ 413; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE CAMILLE ALBANE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE CAMILLE ALBANE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE CAMILLE ALBANE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE CAMILLE ALBANE, openstaande posities, locatie van COIFFURE CAMILLE ALBANE op de kaart.

COIFFURE CAMILLE ALBANE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE CAMILLE ALBANE, company assigned to the tax number BE09060943603. The company COIFFURE CAMILLE ALBANE is located at the address: GULDEN VLIESGALERIJ 413; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE CAMILLE ALBANE were not found.
The main activity of COIFFURE CAMILLE ALBANE is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE CAMILLE ALBANE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE CAMILLE ALBANE, open positions, location of COIFFURE CAMILLE ALBANE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE CAMILLE ALBANE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE CAMILLE ALBANE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE CAMILLE ALBANE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE CAMILLE ALBANE, employees, financial statistics.