FLEURO-TOMAT BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLEURO-TOMAT BVBA
Private companiesCoal Mining • FLEURO-TOMAT BVBA

Contactgegevens FLEURO-TOMAT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURO-TOMAT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURO-TOMAT BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Bisschoppenhofln. 565 2100 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-25-81-81 32-33-25-81-81

Fax (fax): 32-33-26-14-32 32-33-26-14-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURO-TOMAT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURO-TOMAT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURO-TOMAT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURO-TOMAT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURO-TOMAT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURO-TOMAT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURO-TOMAT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURO-TOMAT BVBA
Products information FLEURO-TOMAT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01577056884
Ondernemingsnummer: 1732788085
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLEURO-TOMAT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Profiel (profile): Frozen fruits & vegetables. Berries, Mushrooms. Frozen pork meat, lamb, rabbits. Frozen seafood. Garments.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURO-TOMAT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLEURO-TOMAT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURO-TOMAT BVBA
Addition kinds of activities for FLEURO-TOMAT BVBA

227304. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
763101. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
30699907. Kruikringen, rubber | Jar rings, rubber
32990303. Kolommen, papier mache of gips van Parijs | Columns, papier mache or plaster of paris
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
38449903. Fluoroscopische röntgenapparatuur en buizen | Fluoroscopic x-ray apparatus and tubes
49590102. Veegservice: weg, luchthaven, parkeerplaats, etc. | Sweeping service: road, airport, parking lot, etc.
51450102. Siroop, fontein | Syrups, fountain
78120200. Video productie | Video production

Werken bij FLEURO-TOMAT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURO-TOMAT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURO-TOMAT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURO-TOMAT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

 • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

 • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Proximus

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

 • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

 • Winkelmedewerker (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

 • SALES ADVISOR (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

 • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

 • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: VAN ROOY - FBT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

 • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

 • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

 • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van FLEURO-TOMAT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLEURO-TOMAT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURO-TOMAT BVBA. Laat een reactie achter voor FLEURO-TOMAT BVBA. FLEURO-TOMAT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURO-TOMAT BVBA. Leave a respond for FLEURO-TOMAT BVBA. FLEURO-TOMAT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURO-TOMAT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLEURO-TOMAT BVBA
Location of FLEURO-TOMAT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLEURO-TOMAT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURO-TOMAT BVBA FLEURO-TOMAT BVBA: HOME LA POMMERAIE | DANIEL SERVOTTE & FILS | De Weirdt Lieven | PARO | STORMS OLIVIER

Other related companies as FLEURO-TOMAT BVBA: HOME LA POMMERAIE | DANIEL SERVOTTE & FILS | De Weirdt Lieven | PARO | STORMS OLIVIER

FLEURO-TOMAT BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURO-TOMAT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01577056884. Het bedrijf FLEURO-TOMAT BVBA bevindt zich op het adres: Bisschoppenhofln. 565 2100 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 817,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Frozen fruits & vegetables. Berries, Mushrooms. Frozen pork meat, lamb, rabbits. Frozen seafood. Garments.. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLEURO-TOMAT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURO-TOMAT BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURO-TOMAT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURO-TOMAT BVBA, openstaande posities, locatie van FLEURO-TOMAT BVBA op de kaart.

FLEURO-TOMAT BVBA is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLEURO-TOMAT BVBA, company assigned to the tax number BE01577056884. The company FLEURO-TOMAT BVBA is located at the address: Bisschoppenhofln. 565 2100 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 817,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Frozen fruits & vegetables. Berries, Mushrooms. Frozen pork meat, lamb, rabbits. Frozen seafood. Garments.. Industry category is Food & Related products. Products created in FLEURO-TOMAT BVBA were not found.
The main activity of FLEURO-TOMAT BVBA is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURO-TOMAT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLEURO-TOMAT BVBA, open positions, location of FLEURO-TOMAT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURO-TOMAT BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURO-TOMAT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURO-TOMAT BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURO-TOMAT BVBA, employees, financial statistics.