COIFF'ELLE

Contactgegevens COIFF'ELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFF'ELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFF'ELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COQUINIESTRAAT 188; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56841525 (+32-56841525) 56841525 (+32-56841525)

Fax (fax): +32 (12) 974-63-10 +32 (12) 974-63-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFF'ELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFF'ELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFF'ELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFF'ELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFF'ELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFF'ELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFF'ELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFF'ELLE
Products information COIFF'ELLE

BTW identificatienummer (tax): BE01880554199
Ondernemingsnummer: 2784454345
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in COIFF'ELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFF'ELLE
(Get full report from official database of BE for COIFF'ELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFF'ELLE
Addition kinds of activities for COIFF'ELLE

232902. Mannen- en jongensleer, wol en dunne bovenkleding | Men's and boys' leather, wool and down-filled outerwear
366199. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
15220201. Hervorming, meerdere woningen | Remodeling, multi-family dwellings
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
34999906. Boek eindigt, metaal | Book ends, metal
50469909. Taxi meters | Taxi meters

Werken bij COIFF'ELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFF'ELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFF'ELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFF'ELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

Zoek naar antwoorden van COIFF'ELLE in sociale netwerken
Look for responds of COIFF'ELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFF'ELLE. Laat een reactie achter voor COIFF'ELLE. COIFF'ELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFF'ELLE. Leave a respond for COIFF'ELLE. COIFF'ELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFF'ELLE op de google maps. Adres en contacten COIFF'ELLE
Location of COIFF'ELLE on the google maps. Address and contacts of COIFF'ELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFF'ELLE COIFF'ELLE: Profi NV | MUTUALIT? NEUTRE | GEERAERT | Vercruysse F | WALIBI

Other related companies as COIFF'ELLE: Profi NV | MUTUALIT? NEUTRE | GEERAERT | Vercruysse F | WALIBI

COIFF'ELLE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFF'ELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880554199. Het bedrijf COIFF'ELLE bevindt zich op het adres: COQUINIESTRAAT 188; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFF'ELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFF'ELLE is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFF'ELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFF'ELLE, openstaande posities, locatie van COIFF'ELLE op de kaart.

COIFF'ELLE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFF'ELLE, company assigned to the tax number BE01880554199. The company COIFF'ELLE is located at the address: COQUINIESTRAAT 188; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFF'ELLE were not found.
The main activity of COIFF'ELLE is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFF'ELLE is not available. You also can look at reviews of COIFF'ELLE, open positions, location of COIFF'ELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFF'ELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFF'ELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFF'ELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFF'ELLE, employees, financial statistics.