CHRISTEL SCHONKEREN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • CHRISTEL SCHONKEREN
Private companiesAgricultural Services • CHRISTEL SCHONKEREN

Contactgegevens CHRISTEL SCHONKEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTEL SCHONKEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTEL SCHONKEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 2B1; 3690; ZUTENDAAL, België

Telefoon (phone): 89614444 (+32-89614444) 89614444 (+32-89614444)

Fax (fax): +32 (11) 939-40-91 +32 (11) 939-40-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTEL SCHONKEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTEL SCHONKEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTEL SCHONKEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTEL SCHONKEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTEL SCHONKEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTEL SCHONKEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTEL SCHONKEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTEL SCHONKEREN
Products information CHRISTEL SCHONKEREN

BTW identificatienummer (tax): BE07716491699
Ondernemingsnummer: 7214141845
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in CHRISTEL SCHONKEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTEL SCHONKEREN
(Get full report from official database of BE for CHRISTEL SCHONKEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTEL SCHONKEREN
Addition kinds of activities for CHRISTEL SCHONKEREN

14990303. Gypsite mijnbouw | Gypsite mining
22820100. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
37130103. Vrachtwagens, voor motorvoertuigen | Truck cabs, for motor vehicles
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
80499910. Paramedicus | Paramedic

Werken bij CHRISTEL SCHONKEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTEL SCHONKEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTEL SCHONKEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTEL SCHONKEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

Zoek naar antwoorden van CHRISTEL SCHONKEREN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTEL SCHONKEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTEL SCHONKEREN. Laat een reactie achter voor CHRISTEL SCHONKEREN. CHRISTEL SCHONKEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTEL SCHONKEREN. Leave a respond for CHRISTEL SCHONKEREN. CHRISTEL SCHONKEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTEL SCHONKEREN op de google maps. Adres en contacten CHRISTEL SCHONKEREN
Location of CHRISTEL SCHONKEREN on the google maps. Address and contacts of CHRISTEL SCHONKEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTEL SCHONKEREN CHRISTEL SCHONKEREN: BEROEPSKREDIET | O.S.V. | ROMAIN LAMBRIGHS | ETIENNE DEMEULENAERE | WILLY DE KEUKELEIRE

Other related companies as CHRISTEL SCHONKEREN: BEROEPSKREDIET | O.S.V. | ROMAIN LAMBRIGHS | ETIENNE DEMEULENAERE | WILLY DE KEUKELEIRE

CHRISTEL SCHONKEREN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTEL SCHONKEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07716491699. Het bedrijf CHRISTEL SCHONKEREN bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 2B1; 3690; ZUTENDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 788,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in CHRISTEL SCHONKEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTEL SCHONKEREN is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTEL SCHONKEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTEL SCHONKEREN, openstaande posities, locatie van CHRISTEL SCHONKEREN op de kaart.

CHRISTEL SCHONKEREN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTEL SCHONKEREN, company assigned to the tax number BE07716491699. The company CHRISTEL SCHONKEREN is located at the address: HOOGSTRAAT 2B1; 3690; ZUTENDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 788,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in CHRISTEL SCHONKEREN were not found.
The main activity of CHRISTEL SCHONKEREN is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTEL SCHONKEREN is not available. You also can look at reviews of CHRISTEL SCHONKEREN, open positions, location of CHRISTEL SCHONKEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTEL SCHONKEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTEL SCHONKEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTEL SCHONKEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTEL SCHONKEREN, employees, financial statistics.