C MOULIGNEAU

Contactgegevens C MOULIGNEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C MOULIGNEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

C MOULIGNEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE RENAIX 107; 7860; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68334176 (+32-68334176) 68334176 (+32-68334176)

Fax (fax): +32 (12) 354-70-12 +32 (12) 354-70-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C MOULIGNEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C MOULIGNEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C MOULIGNEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C MOULIGNEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C MOULIGNEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C MOULIGNEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C MOULIGNEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C MOULIGNEAU
Products information C MOULIGNEAU

BTW identificatienummer (tax): BE08688232421
Ondernemingsnummer: 2281829833
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in C MOULIGNEAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C MOULIGNEAU
(Get full report from official database of BE for C MOULIGNEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor C MOULIGNEAU
Addition kinds of activities for C MOULIGNEAU

0851. Bosbouwdiensten | Forestry services
354500. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
28229912. Gevulkaniseerde oliën | Vulcanized oils
35940201. Motoren, pneumatisch | Motors, pneumatic

Werken bij C MOULIGNEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C MOULIGNEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C MOULIGNEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C MOULIGNEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

Zoek naar antwoorden van C MOULIGNEAU in sociale netwerken
Look for responds of C MOULIGNEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor C MOULIGNEAU. Laat een reactie achter voor C MOULIGNEAU. C MOULIGNEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C MOULIGNEAU. Leave a respond for C MOULIGNEAU. C MOULIGNEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C MOULIGNEAU op de google maps. Adres en contacten C MOULIGNEAU
Location of C MOULIGNEAU on the google maps. Address and contacts of C MOULIGNEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come C MOULIGNEAU C MOULIGNEAU: VALERE LOOTENS | HUIS BUFFEL | D.I.C. NV | VERVAECK DIRK | ZAKENKANT. DESMET LIEVEN

Other related companies as C MOULIGNEAU: VALERE LOOTENS | HUIS BUFFEL | D.I.C. NV | VERVAECK DIRK | ZAKENKANT. DESMET LIEVEN

C MOULIGNEAU is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C MOULIGNEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08688232421. Het bedrijf C MOULIGNEAU bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE RENAIX 107; 7860; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 143,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in C MOULIGNEAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C MOULIGNEAU is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C MOULIGNEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C MOULIGNEAU, openstaande posities, locatie van C MOULIGNEAU op de kaart.

C MOULIGNEAU is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is C MOULIGNEAU, company assigned to the tax number BE08688232421. The company C MOULIGNEAU is located at the address: CHAUSS?E DE RENAIX 107; 7860; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 143,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in C MOULIGNEAU were not found.
The main activity of C MOULIGNEAU is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C MOULIGNEAU is not available. You also can look at reviews of C MOULIGNEAU, open positions, location of C MOULIGNEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C MOULIGNEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C MOULIGNEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C MOULIGNEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C MOULIGNEAU, employees, financial statistics.