BRIGITTE TEUGHELS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • BRIGITTE TEUGHELS
Private companiesLegal Services • BRIGITTE TEUGHELS

Contactgegevens BRIGITTE TEUGHELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIGITTE TEUGHELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIGITTE TEUGHELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKENHOEKSTRAAT 33; 3191; BOORTMEERBEEK, België

Telefoon (phone): 15620108 (+32-15620108) 15620108 (+32-15620108)

Fax (fax): +32 (55) 236-78-42 +32 (55) 236-78-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIGITTE TEUGHELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIGITTE TEUGHELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIGITTE TEUGHELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIGITTE TEUGHELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIGITTE TEUGHELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIGITTE TEUGHELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIGITTE TEUGHELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIGITTE TEUGHELS
Products information BRIGITTE TEUGHELS

BTW identificatienummer (tax): BE07006500244
Ondernemingsnummer: 8419067382
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BRIGITTE TEUGHELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIGITTE TEUGHELS
(Get full report from official database of BE for BRIGITTE TEUGHELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIGITTE TEUGHELS
Addition kinds of activities for BRIGITTE TEUGHELS

10440103. Ondergrondse zilveren mijnbouw | Underground silver mining
20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
35999913. Propellers, schip en boot: bewerkt | Propellers, ship and boat: machined
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
39990110. Vibrators, elektrisch: ontworpen voor kapper en schoonheidswinkels | Vibrators, electric: designed for barber and beauty shops
73810103. Wachthondenverhuur | Guard dog rental
86610101. Apostolische kerk | Apostolic church
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service
95120402. Land-, minerale- en natuurbescherming, staatsregering | Land, mineral, and wildlife conservation, state government

Werken bij BRIGITTE TEUGHELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIGITTE TEUGHELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIGITTE TEUGHELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIGITTE TEUGHELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van BRIGITTE TEUGHELS in sociale netwerken
Look for responds of BRIGITTE TEUGHELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIGITTE TEUGHELS. Laat een reactie achter voor BRIGITTE TEUGHELS. BRIGITTE TEUGHELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIGITTE TEUGHELS. Leave a respond for BRIGITTE TEUGHELS. BRIGITTE TEUGHELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIGITTE TEUGHELS op de google maps. Adres en contacten BRIGITTE TEUGHELS
Location of BRIGITTE TEUGHELS on the google maps. Address and contacts of BRIGITTE TEUGHELS

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIGITTE TEUGHELS BRIGITTE TEUGHELS: OMEXCO NV | Press shop | VRIJE BASISSCHOOL | OEUVRE ROY.AUTOM.INV.GUER | Lenaerts Eb茅nisterie

Other related companies as BRIGITTE TEUGHELS: OMEXCO NV | Press shop | VRIJE BASISSCHOOL | OEUVRE ROY.AUTOM.INV.GUER | Lenaerts Eb茅nisterie

BRIGITTE TEUGHELS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRIGITTE TEUGHELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07006500244. Het bedrijf BRIGITTE TEUGHELS bevindt zich op het adres: RIJKENHOEKSTRAAT 33; 3191; BOORTMEERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in BRIGITTE TEUGHELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRIGITTE TEUGHELS is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIGITTE TEUGHELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIGITTE TEUGHELS, openstaande posities, locatie van BRIGITTE TEUGHELS op de kaart.

BRIGITTE TEUGHELS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRIGITTE TEUGHELS, company assigned to the tax number BE07006500244. The company BRIGITTE TEUGHELS is located at the address: RIJKENHOEKSTRAAT 33; 3191; BOORTMEERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in BRIGITTE TEUGHELS were not found.
The main activity of BRIGITTE TEUGHELS is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIGITTE TEUGHELS is not available. You also can look at reviews of BRIGITTE TEUGHELS, open positions, location of BRIGITTE TEUGHELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIGITTE TEUGHELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIGITTE TEUGHELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIGITTE TEUGHELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIGITTE TEUGHELS, employees, financial statistics.