BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND

Particuliere bedrijvenBosbouw • BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND
Private companiesForestry • BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND

Contactgegevens BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAGATTESTRAAT 179; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92341298 (+32-92341298) 92341298 (+32-92341298)

Fax (fax): +32 (87) 309-59-27 +32 (87) 309-59-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND
Products information BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND

BTW identificatienummer (tax): BE09503692626
Ondernemingsnummer: 2729248046
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND
(Get full report from official database of BE for BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND
Addition kinds of activities for BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND

16299906. Snijwerknemer | Trenching contractor
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
27520900. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
32210102. Melkflessen, glas | Milk bottles, glass
34439913. Scroll omhulsels | Scroll casings
36999908. Maser apparatuur | Maser equipment
37219900. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
39159900. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
50870401. Boot en schoen gesneden voorraad en bevindingen | Boot and shoe cut stock and findings

Werken bij BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

Zoek naar antwoorden van BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND in sociale netwerken
Look for responds of BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND. Laat een reactie achter voor BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND. BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND. Leave a respond for BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND. BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND op de google maps. Adres en contacten BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND
Location of BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND on the google maps. Address and contacts of BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND

Andere gerelateerde bedrijven als come BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND: FLPHARMACIE ETIENNE SPRL | Jonckheere B | Lecomte M | Van Herreweghe H | LE FOURNIL DE MICHEL

Other related companies as BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND: FLPHARMACIE ETIENNE SPRL | Jonckheere B | Lecomte M | Van Herreweghe H | LE FOURNIL DE MICHEL

BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09503692626. Het bedrijf BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND bevindt zich op het adres: BAGATTESTRAAT 179; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND, openstaande posities, locatie van BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND op de kaart.

BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND, company assigned to the tax number BE09503692626. The company BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND is located at the address: BAGATTESTRAAT 179; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND were not found.
The main activity of BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND is not available. You also can look at reviews of BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND, open positions, location of BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIZAR HAIRDRESS. & BEYOND, employees, financial statistics.