BELLA DONNA

Contactgegevens BELLA DONNA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLA DONNA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLA DONNA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPDEKAMPSTRAAT 51; 3631; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89773518 (+32-89773518) 89773518 (+32-89773518)

Fax (fax): +32 (14) 878-57-67 +32 (14) 878-57-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLA DONNA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLA DONNA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLA DONNA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLA DONNA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLA DONNA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLA DONNA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLA DONNA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLA DONNA
Products information BELLA DONNA

BTW identificatienummer (tax): BE06761505126
Ondernemingsnummer: 4768310546
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BELLA DONNA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLA DONNA
(Get full report from official database of BE for BELLA DONNA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLA DONNA
Addition kinds of activities for BELLA DONNA

09129902. Kabeljauw, vangst van | Cod, catching of
16110000. Weg en straatbouw | Highway and street construction
37280306. Landing skis en tracks, vliegtuigen | Landing skis and tracks, aircraft
39310112. Knoppen, orgel | Knobs, organ
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
76991205. Replaatiewinkel, behalve bestek | Replating shop, except silverware
80210108. prosthodontist | Prosthodontist
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij BELLA DONNA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLA DONNA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLA DONNA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLA DONNA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van BELLA DONNA in sociale netwerken
Look for responds of BELLA DONNA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLA DONNA. Laat een reactie achter voor BELLA DONNA. BELLA DONNA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLA DONNA. Leave a respond for BELLA DONNA. BELLA DONNA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLA DONNA op de google maps. Adres en contacten BELLA DONNA
Location of BELLA DONNA on the google maps. Address and contacts of BELLA DONNA

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLA DONNA BELLA DONNA: MARIE DUVIVIER | FRANCIS MANET | Infor Jeunes de Quiévrain | LUC BAETEN | VANDEVOORDE BVBA

Other related companies as BELLA DONNA: MARIE DUVIVIER | FRANCIS MANET | Infor Jeunes de Quiévrain | LUC BAETEN | VANDEVOORDE BVBA

BELLA DONNA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLA DONNA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761505126. Het bedrijf BELLA DONNA bevindt zich op het adres: OPDEKAMPSTRAAT 51; 3631; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in BELLA DONNA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELLA DONNA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLA DONNA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLA DONNA, openstaande posities, locatie van BELLA DONNA op de kaart.

BELLA DONNA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELLA DONNA, company assigned to the tax number BE06761505126. The company BELLA DONNA is located at the address: OPDEKAMPSTRAAT 51; 3631; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in BELLA DONNA were not found.
The main activity of BELLA DONNA is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLA DONNA is not available. You also can look at reviews of BELLA DONNA, open positions, location of BELLA DONNA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLA DONNA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLA DONNA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLA DONNA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLA DONNA, employees, financial statistics.