ANTONIETTA IANIRI

Contactgegevens ANTONIETTA IANIRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTONIETTA IANIRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTONIETTA IANIRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGINNELAAN 248; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24202181 (+32-24202181) 24202181 (+32-24202181)

Fax (fax): +32 (57) 933-26-13 +32 (57) 933-26-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTONIETTA IANIRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTONIETTA IANIRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTONIETTA IANIRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTONIETTA IANIRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTONIETTA IANIRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTONIETTA IANIRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTONIETTA IANIRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTONIETTA IANIRI
Products information ANTONIETTA IANIRI

BTW identificatienummer (tax): BE02924255371
Ondernemingsnummer: 5260772705
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ANTONIETTA IANIRI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTONIETTA IANIRI
(Get full report from official database of BE for ANTONIETTA IANIRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTONIETTA IANIRI
Addition kinds of activities for ANTONIETTA IANIRI

025300. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
33560200. Edele metalen | Precious metals
35450108. Weegschalen, meten (machines voor precisie gereedschap) | Scales, measuring (machinists' precision tools)
37929900. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec

Werken bij ANTONIETTA IANIRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTONIETTA IANIRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTONIETTA IANIRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTONIETTA IANIRI. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Start People Call Limburg

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Inpakker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van ANTONIETTA IANIRI in sociale netwerken
Look for responds of ANTONIETTA IANIRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTONIETTA IANIRI. Laat een reactie achter voor ANTONIETTA IANIRI. ANTONIETTA IANIRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTONIETTA IANIRI. Leave a respond for ANTONIETTA IANIRI. ANTONIETTA IANIRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTONIETTA IANIRI op de google maps. Adres en contacten ANTONIETTA IANIRI
Location of ANTONIETTA IANIRI on the google maps. Address and contacts of ANTONIETTA IANIRI

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTONIETTA IANIRI ANTONIETTA IANIRI: DE GAVER-VAN ASSCHE | EMMANUIEL-SOS-ADOPTION | HERTZ | KAPSALON HILDE | Dixy

Other related companies as ANTONIETTA IANIRI: DE GAVER-VAN ASSCHE | EMMANUIEL-SOS-ADOPTION | HERTZ | KAPSALON HILDE | Dixy

ANTONIETTA IANIRI is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTONIETTA IANIRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02924255371. Het bedrijf ANTONIETTA IANIRI bevindt zich op het adres: KONINGINNELAAN 248; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in ANTONIETTA IANIRI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTONIETTA IANIRI is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTONIETTA IANIRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTONIETTA IANIRI, openstaande posities, locatie van ANTONIETTA IANIRI op de kaart.

ANTONIETTA IANIRI is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTONIETTA IANIRI, company assigned to the tax number BE02924255371. The company ANTONIETTA IANIRI is located at the address: KONINGINNELAAN 248; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in ANTONIETTA IANIRI were not found.
The main activity of ANTONIETTA IANIRI is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTONIETTA IANIRI is not available. You also can look at reviews of ANTONIETTA IANIRI, open positions, location of ANTONIETTA IANIRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTONIETTA IANIRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTONIETTA IANIRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTONIETTA IANIRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTONIETTA IANIRI, employees, financial statistics.