TELESHOP

Contactgegevens TELESHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELESHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELESHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KURINGERSTEENWEG 295; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11858687 (+32-11858687) 11858687 (+32-11858687)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELESHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELESHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELESHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELESHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELESHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELESHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELESHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELESHOP
Products information TELESHOP

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in TELESHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal; Telecommunicatieapparaten; Telecommunicatiesystemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELESHOP
(Get full report from official database of BE for TELESHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELESHOP
Addition kinds of activities for TELESHOP

2385. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
32110400. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
50840504. kookplaten | Hobs
63990102. Federale deposito verzekeringsmaatschappij (fdic) | Federal deposit insurance corporation (fdic)
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service

Werken bij TELESHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELESHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELESHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELESHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van TELESHOP in sociale netwerken
Look for responds of TELESHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELESHOP. Laat een reactie achter voor TELESHOP. TELESHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELESHOP. Leave a respond for TELESHOP. TELESHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELESHOP op de google maps. Adres en contacten TELESHOP
Location of TELESHOP on the google maps. Address and contacts of TELESHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come TELESHOP TELESHOP: HUIS CHRISTEL | Differenti-Elle | Docquier Louis-Philippe | TAXI CARDON | P. BOULANGER

Other related companies as TELESHOP: HUIS CHRISTEL | Differenti-Elle | Docquier Louis-Philippe | TAXI CARDON | P. BOULANGER

TELESHOP is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELESHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf TELESHOP bevindt zich op het adres: KURINGERSTEENWEG 295; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kantoormateriaal; Telecommunicatieapparaten; Telecommunicatiesystemen. Producten gemaakt in TELESHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TELESHOP is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELESHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELESHOP, openstaande posities, locatie van TELESHOP op de kaart.

TELESHOP is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELESHOP, company assigned to the tax number BE06217132568. The company TELESHOP is located at the address: KURINGERSTEENWEG 295; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kantoormateriaal; Telecommunicatieapparaten; Telecommunicatiesystemen. Products created in TELESHOP were not found.
The main activity of TELESHOP is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TELESHOP is not available. You also can look at reviews of TELESHOP, open positions, location of TELESHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELESHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELESHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELESHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELESHOP, employees, financial statistics.