ZANDERS BENELUX

Contactgegevens ZANDERS BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZANDERS BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZANDERS BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLEZANTSTRAAT 43; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37659869 (+32-37659869) 37659869 (+32-37659869)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZANDERS BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZANDERS BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZANDERS BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZANDERS BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZANDERS BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZANDERS BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZANDERS BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZANDERS BENELUX
Products information ZANDERS BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ZANDERS BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal; Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZANDERS BENELUX
(Get full report from official database of BE for ZANDERS BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZANDERS BENELUX
Addition kinds of activities for ZANDERS BENELUX

545100. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
17110000. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
33390200. Edele metalen | Precious metals
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
35360101. Boot liften | Boat lifts
35719904. Persoonlijke computers (microcomputers) | Personal computers (microcomputers)
38299905. Branddetector systemen, niet elektrisch | Fire detector systems, non-electric
59991701. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies

Werken bij ZANDERS BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZANDERS BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZANDERS BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZANDERS BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van ZANDERS BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of ZANDERS BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZANDERS BENELUX. Laat een reactie achter voor ZANDERS BENELUX. ZANDERS BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZANDERS BENELUX. Leave a respond for ZANDERS BENELUX. ZANDERS BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZANDERS BENELUX op de google maps. Adres en contacten ZANDERS BENELUX
Location of ZANDERS BENELUX on the google maps. Address and contacts of ZANDERS BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ZANDERS BENELUX ZANDERS BENELUX: M.C.S. NV | VALERIE LHOR | I.S.B. | VRIJE LAGERE SCHOOL | Attraktieverhuur L.V.G.

Other related companies as ZANDERS BENELUX: M.C.S. NV | VALERIE LHOR | I.S.B. | VRIJE LAGERE SCHOOL | Attraktieverhuur L.V.G.

ZANDERS BENELUX is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZANDERS BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf ZANDERS BENELUX bevindt zich op het adres: PLEZANTSTRAAT 43; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kantoormateriaal; Reclamebureaus. Producten gemaakt in ZANDERS BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZANDERS BENELUX is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZANDERS BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZANDERS BENELUX, openstaande posities, locatie van ZANDERS BENELUX op de kaart.

ZANDERS BENELUX is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZANDERS BENELUX, company assigned to the tax number BE07271545410. The company ZANDERS BENELUX is located at the address: PLEZANTSTRAAT 43; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kantoormateriaal; Reclamebureaus. Products created in ZANDERS BENELUX were not found.
The main activity of ZANDERS BENELUX is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZANDERS BENELUX is not available. You also can look at reviews of ZANDERS BENELUX, open positions, location of ZANDERS BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZANDERS BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZANDERS BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZANDERS BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZANDERS BENELUX, employees, financial statistics.