SFINX ENTERPRISE

Contactgegevens SFINX ENTERPRISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SFINX ENTERPRISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SFINX ENTERPRISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSESTEENWEG 259; 3010; KESSEL-LO, België

Telefoon (phone): 16250886 (+32-16250886) 16250886 (+32-16250886)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SFINX ENTERPRISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SFINX ENTERPRISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SFINX ENTERPRISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SFINX ENTERPRISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SFINX ENTERPRISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SFINX ENTERPRISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SFINX ENTERPRISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SFINX ENTERPRISE
Products information SFINX ENTERPRISE

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in SFINX ENTERPRISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal; Papierwaren and schoolbenodigdheden Gh; Verhuur kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SFINX ENTERPRISE
(Get full report from official database of BE for SFINX ENTERPRISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SFINX ENTERPRISE
Addition kinds of activities for SFINX ENTERPRISE

154203. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
22829901. Stralende garens, voor de handel | Beaming yarns, for the trade
34999924. Doel drones, voor gebruik door schepen: metaal | Target drones, for use by ships: metal
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
44490103. Intracoastal (vracht) vervoer | Intracoastal (freight) transportation
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.
79419900. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec

Werken bij SFINX ENTERPRISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SFINX ENTERPRISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SFINX ENTERPRISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SFINX ENTERPRISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Roeselare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van SFINX ENTERPRISE in sociale netwerken
Look for responds of SFINX ENTERPRISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SFINX ENTERPRISE. Laat een reactie achter voor SFINX ENTERPRISE. SFINX ENTERPRISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SFINX ENTERPRISE. Leave a respond for SFINX ENTERPRISE. SFINX ENTERPRISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SFINX ENTERPRISE op de google maps. Adres en contacten SFINX ENTERPRISE
Location of SFINX ENTERPRISE on the google maps. Address and contacts of SFINX ENTERPRISE

Andere gerelateerde bedrijven als come SFINX ENTERPRISE SFINX ENTERPRISE: MICHEL DERNONCOURT | MANEGE LA MOTTE | DE WOLF C | LIEFFRIG A | GARAGE COPPENOLLE

Other related companies as SFINX ENTERPRISE: MICHEL DERNONCOURT | MANEGE LA MOTTE | DE WOLF C | LIEFFRIG A | GARAGE COPPENOLLE

SFINX ENTERPRISE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SFINX ENTERPRISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf SFINX ENTERPRISE bevindt zich op het adres: TIENSESTEENWEG 259; 3010; KESSEL-LO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kantoormateriaal; Papierwaren and schoolbenodigdheden Gh; Verhuur kantoormateriaal. Producten gemaakt in SFINX ENTERPRISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SFINX ENTERPRISE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SFINX ENTERPRISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SFINX ENTERPRISE, openstaande posities, locatie van SFINX ENTERPRISE op de kaart.

SFINX ENTERPRISE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SFINX ENTERPRISE, company assigned to the tax number BE02073913574. The company SFINX ENTERPRISE is located at the address: TIENSESTEENWEG 259; 3010; KESSEL-LO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kantoormateriaal; Papierwaren and schoolbenodigdheden Gh; Verhuur kantoormateriaal. Products created in SFINX ENTERPRISE were not found.
The main activity of SFINX ENTERPRISE is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SFINX ENTERPRISE is not available. You also can look at reviews of SFINX ENTERPRISE, open positions, location of SFINX ENTERPRISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SFINX ENTERPRISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SFINX ENTERPRISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SFINX ENTERPRISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SFINX ENTERPRISE, employees, financial statistics.