PLASTRUCO TECHNICS NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • PLASTRUCO TECHNICS NV
Private companiesPaper and Allied Products • PLASTRUCO TECHNICS NV

Contactgegevens PLASTRUCO TECHNICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLASTRUCO TECHNICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLASTRUCO TECHNICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark 2073 3530 Houthalen-Helchteren Europark - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-60-07-30 32-11-60-07-30

Fax (fax): 32-11-52-38-28 32-11-52-38-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLASTRUCO TECHNICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLASTRUCO TECHNICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLASTRUCO TECHNICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLASTRUCO TECHNICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLASTRUCO TECHNICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLASTRUCO TECHNICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLASTRUCO TECHNICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLASTRUCO TECHNICS NV
Products information PLASTRUCO TECHNICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09847564697
Ondernemingsnummer: 6804077148
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in PLASTRUCO TECHNICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Casting, steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLASTRUCO TECHNICS NV
(Get full report from official database of BE for PLASTRUCO TECHNICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLASTRUCO TECHNICS NV
Addition kinds of activities for PLASTRUCO TECHNICS NV

386105. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
26310413. Transformer board | Transformer board
28210203. Elastomeren, nonvulcanizable (plastics) | Elastomers, nonvulcanizable (plastics)
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
32559901. Castable vuurvaste materialen: klei | Castable refractories: clay
73810100. Wachtdiensten | Guard services

Werken bij PLASTRUCO TECHNICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLASTRUCO TECHNICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLASTRUCO TECHNICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLASTRUCO TECHNICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van PLASTRUCO TECHNICS NV in sociale netwerken
Look for responds of PLASTRUCO TECHNICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLASTRUCO TECHNICS NV. Laat een reactie achter voor PLASTRUCO TECHNICS NV. PLASTRUCO TECHNICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLASTRUCO TECHNICS NV. Leave a respond for PLASTRUCO TECHNICS NV. PLASTRUCO TECHNICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLASTRUCO TECHNICS NV op de google maps. Adres en contacten PLASTRUCO TECHNICS NV
Location of PLASTRUCO TECHNICS NV on the google maps. Address and contacts of PLASTRUCO TECHNICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PLASTRUCO TECHNICS NV PLASTRUCO TECHNICS NV: FLFARMAD NV | LOUIS DURAY | SYNDICAT D'INITIATIVE DU VAL DE SALM | DANDAEL | T.C. DECAMPAGNEVRIENDEN

Other related companies as PLASTRUCO TECHNICS NV: FLFARMAD NV | LOUIS DURAY | SYNDICAT D'INITIATIVE DU VAL DE SALM | DANDAEL | T.C. DECAMPAGNEVRIENDEN

PLASTRUCO TECHNICS NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLASTRUCO TECHNICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09847564697. Het bedrijf PLASTRUCO TECHNICS NV bevindt zich op het adres: Europark 2073 3530 Houthalen-Helchteren Europark - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Casting, steel. Producten gemaakt in PLASTRUCO TECHNICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLASTRUCO TECHNICS NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLASTRUCO TECHNICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLASTRUCO TECHNICS NV, openstaande posities, locatie van PLASTRUCO TECHNICS NV op de kaart.

PLASTRUCO TECHNICS NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLASTRUCO TECHNICS NV, company assigned to the tax number BE09847564697. The company PLASTRUCO TECHNICS NV is located at the address: Europark 2073 3530 Houthalen-Helchteren Europark - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Casting, steel. Products created in PLASTRUCO TECHNICS NV were not found.
The main activity of PLASTRUCO TECHNICS NV is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PLASTRUCO TECHNICS NV is not available. You also can look at reviews of PLASTRUCO TECHNICS NV, open positions, location of PLASTRUCO TECHNICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLASTRUCO TECHNICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLASTRUCO TECHNICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLASTRUCO TECHNICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLASTRUCO TECHNICS NV, employees, financial statistics.