LA PRESSE DU FAUBOURG

Contactgegevens LA PRESSE DU FAUBOURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA PRESSE DU FAUBOURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA PRESSE DU FAUBOURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OCTAVE BATTAILLE 85; 7971; BELOEIL, België

Telefoon (phone): 69579709 (+32-69579709) 69579709 (+32-69579709)

Fax (fax): +32 (68) 158-69-16 +32 (68) 158-69-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA PRESSE DU FAUBOURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA PRESSE DU FAUBOURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA PRESSE DU FAUBOURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA PRESSE DU FAUBOURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA PRESSE DU FAUBOURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA PRESSE DU FAUBOURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA PRESSE DU FAUBOURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA PRESSE DU FAUBOURG
Products information LA PRESSE DU FAUBOURG

BTW identificatienummer (tax): BE09826965332
Ondernemingsnummer: 7465728759
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LA PRESSE DU FAUBOURG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA PRESSE DU FAUBOURG
(Get full report from official database of BE for LA PRESSE DU FAUBOURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA PRESSE DU FAUBOURG
Addition kinds of activities for LA PRESSE DU FAUBOURG

442499. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec
20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
26560000. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
34930103. Warme wondveren, behalve draad | Hot wound springs, except wire
35780101. Boekhoudmachines, operator-tempo | Accounting machines, operator-paced
35999916. Slibtafels | Sludge tables
50859913. Springs | Springs
86610104. Broeders kerk | Brethren church

Werken bij LA PRESSE DU FAUBOURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA PRESSE DU FAUBOURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA PRESSE DU FAUBOURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA PRESSE DU FAUBOURG. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Bakkersgast (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met de bakker aan alle bereidingen in de bakkerij en patisserie. Je staat onder andere in voor het mengen van ingrediënten, kneden van deeg, producten in de oven zetten, afwerken van taarten en koffiekoeken... Je werkt voltijds, 38u/ 5 nachten per week. Je werkt maandagnacht tot vrijdagnacht van middernacht tot 8u 's ochtends.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van LA PRESSE DU FAUBOURG in sociale netwerken
Look for responds of LA PRESSE DU FAUBOURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA PRESSE DU FAUBOURG. Laat een reactie achter voor LA PRESSE DU FAUBOURG. LA PRESSE DU FAUBOURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA PRESSE DU FAUBOURG. Leave a respond for LA PRESSE DU FAUBOURG. LA PRESSE DU FAUBOURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA PRESSE DU FAUBOURG op de google maps. Adres en contacten LA PRESSE DU FAUBOURG
Location of LA PRESSE DU FAUBOURG on the google maps. Address and contacts of LA PRESSE DU FAUBOURG

Andere gerelateerde bedrijven als come LA PRESSE DU FAUBOURG LA PRESSE DU FAUBOURG: RESTAURANT LE CORBIER | VIVIANE COLLIN | Cre & Arts | Publidis Productions | Linda & Johan

Other related companies as LA PRESSE DU FAUBOURG: RESTAURANT LE CORBIER | VIVIANE COLLIN | Cre & Arts | Publidis Productions | Linda & Johan

LA PRESSE DU FAUBOURG is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA PRESSE DU FAUBOURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09826965332. Het bedrijf LA PRESSE DU FAUBOURG bevindt zich op het adres: RUE OCTAVE BATTAILLE 85; 7971; BELOEIL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LA PRESSE DU FAUBOURG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA PRESSE DU FAUBOURG is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA PRESSE DU FAUBOURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA PRESSE DU FAUBOURG, openstaande posities, locatie van LA PRESSE DU FAUBOURG op de kaart.

LA PRESSE DU FAUBOURG is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA PRESSE DU FAUBOURG, company assigned to the tax number BE09826965332. The company LA PRESSE DU FAUBOURG is located at the address: RUE OCTAVE BATTAILLE 85; 7971; BELOEIL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LA PRESSE DU FAUBOURG were not found.
The main activity of LA PRESSE DU FAUBOURG is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA PRESSE DU FAUBOURG is not available. You also can look at reviews of LA PRESSE DU FAUBOURG, open positions, location of LA PRESSE DU FAUBOURG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA PRESSE DU FAUBOURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA PRESSE DU FAUBOURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA PRESSE DU FAUBOURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA PRESSE DU FAUBOURG, employees, financial statistics.