COUNE JACQUES & FILS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • COUNE JACQUES & FILS
Private companiesEducational Services • COUNE JACQUES & FILS

Contactgegevens COUNE JACQUES & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUNE JACQUES & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUNE JACQUES & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU LAVEU 166; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42525297 (+32-42525297) 42525297 (+32-42525297)

Fax (fax): +32 (84) 167-28-67 +32 (84) 167-28-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUNE JACQUES & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUNE JACQUES & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUNE JACQUES & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUNE JACQUES & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUNE JACQUES & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUNE JACQUES & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUNE JACQUES & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUNE JACQUES & FILS
Products information COUNE JACQUES & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE06805175781
Ondernemingsnummer: 8405609130
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in COUNE JACQUES & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal; Kantoormateriaal Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUNE JACQUES & FILS
(Get full report from official database of BE for COUNE JACQUES & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUNE JACQUES & FILS
Addition kinds of activities for COUNE JACQUES & FILS

738915. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
35789903. Muntentellers | Coin counters
52719901. Stacaravan apparatuur | Mobile home equipment
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems

Werken bij COUNE JACQUES & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUNE JACQUES & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUNE JACQUES & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUNE JACQUES & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

  • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van COUNE JACQUES & FILS in sociale netwerken
Look for responds of COUNE JACQUES & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUNE JACQUES & FILS. Laat een reactie achter voor COUNE JACQUES & FILS. COUNE JACQUES & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUNE JACQUES & FILS. Leave a respond for COUNE JACQUES & FILS. COUNE JACQUES & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUNE JACQUES & FILS op de google maps. Adres en contacten COUNE JACQUES & FILS
Location of COUNE JACQUES & FILS on the google maps. Address and contacts of COUNE JACQUES & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come COUNE JACQUES & FILS COUNE JACQUES & FILS: ALAIN BATTEAUW | CHRISTINE DEBAENE | LUC VANDENABEELE | Somers | RESTAURANT OCEAN CITY

Other related companies as COUNE JACQUES & FILS: ALAIN BATTEAUW | CHRISTINE DEBAENE | LUC VANDENABEELE | Somers | RESTAURANT OCEAN CITY

COUNE JACQUES & FILS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUNE JACQUES & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805175781. Het bedrijf COUNE JACQUES & FILS bevindt zich op het adres: RUE DU LAVEU 166; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kantoormateriaal; Kantoormateriaal Gh. Producten gemaakt in COUNE JACQUES & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUNE JACQUES & FILS is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUNE JACQUES & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUNE JACQUES & FILS, openstaande posities, locatie van COUNE JACQUES & FILS op de kaart.

COUNE JACQUES & FILS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUNE JACQUES & FILS, company assigned to the tax number BE06805175781. The company COUNE JACQUES & FILS is located at the address: RUE DU LAVEU 166; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kantoormateriaal; Kantoormateriaal Gh. Products created in COUNE JACQUES & FILS were not found.
The main activity of COUNE JACQUES & FILS is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COUNE JACQUES & FILS is not available. You also can look at reviews of COUNE JACQUES & FILS, open positions, location of COUNE JACQUES & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUNE JACQUES & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUNE JACQUES & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUNE JACQUES & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUNE JACQUES & FILS, employees, financial statistics.