BURO-TEC SERVICES

Contactgegevens BURO-TEC SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BURO-TEC SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BURO-TEC SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MAR?CHAL FOCH 775; 7012; MONS, België

Telefoon (phone): 65886385 (+32-65886385) 65886385 (+32-65886385)

Fax (fax): +32 (4) 436-91-71 +32 (4) 436-91-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BURO-TEC SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BURO-TEC SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BURO-TEC SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BURO-TEC SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BURO-TEC SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BURO-TEC SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BURO-TEC SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BURO-TEC SERVICES
Products information BURO-TEC SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE06524749755
Ondernemingsnummer: 2652893066
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BURO-TEC SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BURO-TEC SERVICES
(Get full report from official database of BE for BURO-TEC SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BURO-TEC SERVICES
Addition kinds of activities for BURO-TEC SERVICES

508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
20529905. koekjes | Cookies
22111303. Plisse crepe, katoen | Plisse crepe, cotton
24110100. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
34910102. Kleppen, automatische controle | Valves, automatic control
35679907. Infrarood ovens, industrieel | Infrared ovens, industrial
78120108. Niet-theatrale film productie, televisie | Non-theatrical motion picture production, television
92239907. Gevangenis, overheid | Prison, government

Werken bij BURO-TEC SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BURO-TEC SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BURO-TEC SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BURO-TEC SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van BURO-TEC SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of BURO-TEC SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BURO-TEC SERVICES. Laat een reactie achter voor BURO-TEC SERVICES. BURO-TEC SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BURO-TEC SERVICES. Leave a respond for BURO-TEC SERVICES. BURO-TEC SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BURO-TEC SERVICES op de google maps. Adres en contacten BURO-TEC SERVICES
Location of BURO-TEC SERVICES on the google maps. Address and contacts of BURO-TEC SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come BURO-TEC SERVICES BURO-TEC SERVICES: CLAES & CO (SHELL TANKSTATION) | CENTRE NAMUR. DES SPORTS | AGEM | MEIRE EN ZONEN | Laloux E

Other related companies as BURO-TEC SERVICES: CLAES & CO (SHELL TANKSTATION) | CENTRE NAMUR. DES SPORTS | AGEM | MEIRE EN ZONEN | Laloux E

BURO-TEC SERVICES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BURO-TEC SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06524749755. Het bedrijf BURO-TEC SERVICES bevindt zich op het adres: AVENUE MAR?CHAL FOCH 775; 7012; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kantoormateriaal. Producten gemaakt in BURO-TEC SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BURO-TEC SERVICES is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BURO-TEC SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BURO-TEC SERVICES, openstaande posities, locatie van BURO-TEC SERVICES op de kaart.

BURO-TEC SERVICES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BURO-TEC SERVICES, company assigned to the tax number BE06524749755. The company BURO-TEC SERVICES is located at the address: AVENUE MAR?CHAL FOCH 775; 7012; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kantoormateriaal. Products created in BURO-TEC SERVICES were not found.
The main activity of BURO-TEC SERVICES is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BURO-TEC SERVICES is not available. You also can look at reviews of BURO-TEC SERVICES, open positions, location of BURO-TEC SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BURO-TEC SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BURO-TEC SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BURO-TEC SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BURO-TEC SERVICES, employees, financial statistics.