A.B.V.

Contactgegevens A.B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TIRLEMONT 4; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10813488 (+32-10813488) 10813488 (+32-10813488)

Fax (fax): +32 (55) 196-93-16 +32 (55) 196-93-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.V.
Products information A.B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08378692626
Ondernemingsnummer: 6104248046
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in A.B.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.V.
(Get full report from official database of BE for A.B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.V.
Addition kinds of activities for A.B.V.

3523. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
737500. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
22820401. Tapijtgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet yarn: twisting, winding, or spooling
29110306. Nog olie | Still oil
36610101. Autotransformatoren voor telefooncentrales | Autotransformers for telephone switchboards
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
87340300. Verontreinigingstesten | Pollution testing
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij A.B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

Zoek naar antwoorden van A.B.V. in sociale netwerken
Look for responds of A.B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.V.. Laat een reactie achter voor A.B.V.. A.B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.V.. Leave a respond for A.B.V.. A.B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.V. op de google maps. Adres en contacten A.B.V.
Location of A.B.V. on the google maps. Address and contacts of A.B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.V. A.B.V.: FLECU-TRANS NV | BAKKERIJ CALLENS | SCHOENMAKERIJ MARC | SMART | Dialogic Agency

Other related companies as A.B.V.: FLECU-TRANS NV | BAKKERIJ CALLENS | SCHOENMAKERIJ MARC | SMART | Dialogic Agency

A.B.V. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378692626. Het bedrijf A.B.V. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TIRLEMONT 4; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kantoormateriaal. Producten gemaakt in A.B.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.V. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.V., openstaande posities, locatie van A.B.V. op de kaart.

A.B.V. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.V., company assigned to the tax number BE08378692626. The company A.B.V. is located at the address: CHAUSS?E DE TIRLEMONT 4; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kantoormateriaal. Products created in A.B.V. were not found.
The main activity of A.B.V. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.V. is not available. You also can look at reviews of A.B.V., open positions, location of A.B.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.V., employees, financial statistics.