SMART

Contactgegevens SMART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMART: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 29-31; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93862732 (+32-93862732) 93862732 (+32-93862732)

Fax (fax): +32 (15) 279-58-92 +32 (15) 279-58-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMART
Products information SMART

BTW identificatienummer (tax): BE03265930175
Ondernemingsnummer: 2926177978
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SMART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMART
(Get full report from official database of BE for SMART)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMART
Addition kinds of activities for SMART

5271. Stacaravans | Mobile home dealers
806999. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
37990301. Caddy auto's | Caddy cars
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment

Werken bij SMART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMART. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

Zoek naar antwoorden van SMART in sociale netwerken
Look for responds of SMART in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMART. Laat een reactie achter voor SMART. SMART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMART. Leave a respond for SMART. SMART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMART op de google maps. Adres en contacten SMART
Location of SMART on the google maps. Address and contacts of SMART

Andere gerelateerde bedrijven als come SMART SMART: Cle | J. VAN DEN BROECK | E-Solving.be bvba | D'HOORE (ANC ETS) SPRL | ANDR? WILMART

Other related companies as SMART: Cle | J. VAN DEN BROECK | E-Solving.be bvba | D'HOORE (ANC ETS) SPRL | ANDR? WILMART

SMART is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03265930175. Het bedrijf SMART bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 29-31; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in SMART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMART is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMART, openstaande posities, locatie van SMART op de kaart.

SMART is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMART, company assigned to the tax number BE03265930175. The company SMART is located at the address: GENTSESTEENWEG 29-31; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voertuigen. Products created in SMART were not found.
The main activity of SMART is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SMART is not available. You also can look at reviews of SMART, open positions, location of SMART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMART, employees, financial statistics.