SCHLEICHER & SCHUELL

Contactgegevens SCHLEICHER & SCHUELL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHLEICHER & SCHUELL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHLEICHER & SCHUELL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSSTRAAT 138; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92446510 (+32-92446510) 92446510 (+32-92446510)

Fax (fax): +32 (55) 734-21-87 +32 (55) 734-21-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHLEICHER & SCHUELL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHLEICHER & SCHUELL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHLEICHER & SCHUELL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHLEICHER & SCHUELL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHLEICHER & SCHUELL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHLEICHER & SCHUELL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHLEICHER & SCHUELL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHLEICHER & SCHUELL
Products information SCHLEICHER & SCHUELL

BTW identificatienummer (tax): BE05297302246
Ondernemingsnummer: 6438507080
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SCHLEICHER & SCHUELL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHLEICHER & SCHUELL
(Get full report from official database of BE for SCHLEICHER & SCHUELL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHLEICHER & SCHUELL
Addition kinds of activities for SCHLEICHER & SCHUELL

754901. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services
07510100. Vee diensten | Cattle services
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
32910200. Schuurstenen, behalve maalstenen: grond of geheel | Abrasive stones, except grinding stones: ground or whole
34431101. Sluizen | Airlocks
36990203. Lasapparatuur en apparatuur, ultrasone | Welding machines and equipment, ultrasonic
39490209. Staven en staafdelen, vissen | Rods and rod parts, fishing
50830307. Haying machines | Haying machinery

Werken bij SCHLEICHER & SCHUELL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHLEICHER & SCHUELL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHLEICHER & SCHUELL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHLEICHER & SCHUELL. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van SCHLEICHER & SCHUELL in sociale netwerken
Look for responds of SCHLEICHER & SCHUELL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHLEICHER & SCHUELL. Laat een reactie achter voor SCHLEICHER & SCHUELL. SCHLEICHER & SCHUELL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHLEICHER & SCHUELL. Leave a respond for SCHLEICHER & SCHUELL. SCHLEICHER & SCHUELL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHLEICHER & SCHUELL op de google maps. Adres en contacten SCHLEICHER & SCHUELL
Location of SCHLEICHER & SCHUELL on the google maps. Address and contacts of SCHLEICHER & SCHUELL

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHLEICHER & SCHUELL SCHLEICHER & SCHUELL: HUIS AVESPORT | DELABASSEE | PELGRIM | W.M. TECHNIEK | KARA VANDELOO

Other related companies as SCHLEICHER & SCHUELL: HUIS AVESPORT | DELABASSEE | PELGRIM | W.M. TECHNIEK | KARA VANDELOO

SCHLEICHER & SCHUELL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHLEICHER & SCHUELL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05297302246. Het bedrijf SCHLEICHER & SCHUELL bevindt zich op het adres: MEERSSTRAAT 138; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kantoormateriaal Gh. Producten gemaakt in SCHLEICHER & SCHUELL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHLEICHER & SCHUELL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHLEICHER & SCHUELL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHLEICHER & SCHUELL, openstaande posities, locatie van SCHLEICHER & SCHUELL op de kaart.

SCHLEICHER & SCHUELL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHLEICHER & SCHUELL, company assigned to the tax number BE05297302246. The company SCHLEICHER & SCHUELL is located at the address: MEERSSTRAAT 138; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kantoormateriaal Gh. Products created in SCHLEICHER & SCHUELL were not found.
The main activity of SCHLEICHER & SCHUELL is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHLEICHER & SCHUELL is not available. You also can look at reviews of SCHLEICHER & SCHUELL, open positions, location of SCHLEICHER & SCHUELL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHLEICHER & SCHUELL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHLEICHER & SCHUELL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHLEICHER & SCHUELL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHLEICHER & SCHUELL, employees, financial statistics.