CASA-KASSA

Contactgegevens CASA-KASSA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASA-KASSA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASA-KASSA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): APOSTELSTRAAT 3; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32329889 32329889

Fax (fax): +32 (83) 444-13-40 +32 (83) 444-13-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASA-KASSA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASA-KASSA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASA-KASSA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASA-KASSA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASA-KASSA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASA-KASSA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASA-KASSA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASA-KASSA
Products information CASA-KASSA

BTW identificatienummer (tax): BE02821807861
Ondernemingsnummer: 5671386718
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CASA-KASSA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASA-KASSA
(Get full report from official database of BE for CASA-KASSA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASA-KASSA
Addition kinds of activities for CASA-KASSA

504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
07810201. Landschapsarchitecten | Landscape architects
22419908. Manmade vezel smalle geweven stoffen | Manmade fiber narrow woven fabrics
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
59991202. Sauna apparatuur en benodigdheden | Sauna equipment and supplies
61599902. Intermediate investment banks | Intermediate investment banks
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij CASA-KASSA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASA-KASSA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASA-KASSA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASA-KASSA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van CASA-KASSA in sociale netwerken
Look for responds of CASA-KASSA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASA-KASSA. Laat een reactie achter voor CASA-KASSA. CASA-KASSA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASA-KASSA. Leave a respond for CASA-KASSA. CASA-KASSA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASA-KASSA op de google maps. Adres en contacten CASA-KASSA
Location of CASA-KASSA on the google maps. Address and contacts of CASA-KASSA

Andere gerelateerde bedrijven als come CASA-KASSA CASA-KASSA: COIFF.ELLE-LUI & PETITS | OPENBARE BIBLIOTHEEK | DE ROUBAIX-VANNEVEL | POLYCLINIQUE | Krivico

Other related companies as CASA-KASSA: COIFF.ELLE-LUI & PETITS | OPENBARE BIBLIOTHEEK | DE ROUBAIX-VANNEVEL | POLYCLINIQUE | Krivico

CASA-KASSA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASA-KASSA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02821807861. Het bedrijf CASA-KASSA bevindt zich op het adres: APOSTELSTRAAT 3; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kantoormateriaal Gh. Producten gemaakt in CASA-KASSA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASA-KASSA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASA-KASSA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASA-KASSA, openstaande posities, locatie van CASA-KASSA op de kaart.

CASA-KASSA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASA-KASSA, company assigned to the tax number BE02821807861. The company CASA-KASSA is located at the address: APOSTELSTRAAT 3; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kantoormateriaal Gh. Products created in CASA-KASSA were not found.
The main activity of CASA-KASSA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CASA-KASSA is not available. You also can look at reviews of CASA-KASSA, open positions, location of CASA-KASSA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASA-KASSA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASA-KASSA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASA-KASSA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASA-KASSA, employees, financial statistics.