AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN
Private companiesPaper and Allied Products • AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

Contactgegevens AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 64A; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50719115 (+32-50719115) 50719115 (+32-50719115)

Fax (fax): +32 (2) 343-45-45 +32 (2) 343-45-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN
Products information AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

BTW identificatienummer (tax): BE02986602783
Ondernemingsnummer: 9378173828
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kansspelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN
(Get full report from official database of BE for AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN
Addition kinds of activities for AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

0241. Zuivelboerderijen | Dairy farms
3571. Elektronische computers | Electronic computers
326102. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
507299. Hardware, nec | Hardware, nec
14110205. Greenstone, dimensie-quarrying | Greenstone, dimension-quarrying
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
42260200. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
75420000. wasstraten | Carwashes

Werken bij AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Laat een reactie achter voor AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. Leave a respond for AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN. AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN op de google maps. Adres en contacten AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN
Location of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN on the google maps. Address and contacts of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: Trendy Nails | GILBERT QUAREM | K.V.V. DRONGEN SPORT | WILLY HOLPER | WALTER VAN DER MEERSCHE

Other related companies as AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN: Trendy Nails | GILBERT QUAREM | K.V.V. DRONGEN SPORT | WILLY HOLPER | WALTER VAN DER MEERSCHE

AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02986602783. Het bedrijf AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 64A; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kansspelen. Producten gemaakt in AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, openstaande posities, locatie van AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN op de kaart.

AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, company assigned to the tax number BE02986602783. The company AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is located at the address: NIEUWSTRAAT 64A; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kansspelen. Products created in AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN were not found.
The main activity of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN is not available. You also can look at reviews of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, open positions, location of AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN, employees, financial statistics.