CAMPING EMILE VERHAEREN

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • CAMPING EMILE VERHAEREN
Private companiesPrimary Metal Industries • CAMPING EMILE VERHAEREN

Contactgegevens CAMPING EMILE VERHAEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMPING EMILE VERHAEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMPING EMILE VERHAEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 45; 7387; HONNELLES, België

Telefoon (phone): 65759146 (+32-65759146) 65759146 (+32-65759146)

Fax (fax): +32 (2) 252-82-34 +32 (2) 252-82-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMPING EMILE VERHAEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMPING EMILE VERHAEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMPING EMILE VERHAEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMPING EMILE VERHAEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMPING EMILE VERHAEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMPING EMILE VERHAEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMPING EMILE VERHAEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMPING EMILE VERHAEREN
Products information CAMPING EMILE VERHAEREN

BTW identificatienummer (tax): BE02197235107
Ondernemingsnummer: 6292663574
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CAMPING EMILE VERHAEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kampeerterreinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMPING EMILE VERHAEREN
(Get full report from official database of BE for CAMPING EMILE VERHAEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMPING EMILE VERHAEREN
Addition kinds of activities for CAMPING EMILE VERHAEREN

331208. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
422699. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
799200. Openbare golfbanen | Public golf courses
17990302. Installatie, onderhoud en reparatie van service stations | Service station equipment installation, maint., and repair
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
42129900. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec

Werken bij CAMPING EMILE VERHAEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMPING EMILE VERHAEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMPING EMILE VERHAEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMPING EMILE VERHAEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van CAMPING EMILE VERHAEREN in sociale netwerken
Look for responds of CAMPING EMILE VERHAEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMPING EMILE VERHAEREN. Laat een reactie achter voor CAMPING EMILE VERHAEREN. CAMPING EMILE VERHAEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMPING EMILE VERHAEREN. Leave a respond for CAMPING EMILE VERHAEREN. CAMPING EMILE VERHAEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMPING EMILE VERHAEREN op de google maps. Adres en contacten CAMPING EMILE VERHAEREN
Location of CAMPING EMILE VERHAEREN on the google maps. Address and contacts of CAMPING EMILE VERHAEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMPING EMILE VERHAEREN CAMPING EMILE VERHAEREN: CASTERS TUINAANLEG | IMMOBEL - ENTREPRISE | BRIGITTE MANOUVRIER | JOANNES VAN DE PERRE | Van Hecke Jacques & Zn

Other related companies as CAMPING EMILE VERHAEREN: CASTERS TUINAANLEG | IMMOBEL - ENTREPRISE | BRIGITTE MANOUVRIER | JOANNES VAN DE PERRE | Van Hecke Jacques & Zn

CAMPING EMILE VERHAEREN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMPING EMILE VERHAEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02197235107. Het bedrijf CAMPING EMILE VERHAEREN bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 45; 7387; HONNELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kampeerterreinen. Producten gemaakt in CAMPING EMILE VERHAEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAMPING EMILE VERHAEREN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMPING EMILE VERHAEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMPING EMILE VERHAEREN, openstaande posities, locatie van CAMPING EMILE VERHAEREN op de kaart.

CAMPING EMILE VERHAEREN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMPING EMILE VERHAEREN, company assigned to the tax number BE02197235107. The company CAMPING EMILE VERHAEREN is located at the address: RUE DU MOULIN 45; 7387; HONNELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kampeerterreinen. Products created in CAMPING EMILE VERHAEREN were not found.
The main activity of CAMPING EMILE VERHAEREN is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMPING EMILE VERHAEREN is not available. You also can look at reviews of CAMPING EMILE VERHAEREN, open positions, location of CAMPING EMILE VERHAEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMPING EMILE VERHAEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMPING EMILE VERHAEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMPING EMILE VERHAEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMPING EMILE VERHAEREN, employees, financial statistics.