Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.

Contactgegevens Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Couvent 38 7903 Blicquy, België

Telefoon (phone): 70 (+32-70) 70 (+32-70)

Fax (fax): 70 (+32-70) 70 (+32-70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.
Products information Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01097229003
Ondernemingsnummer: 3824859619
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Workshops for the disabled

Product categorie (product category): Workshops For The Disabled

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.

0291. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
3596. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
5014. Banden en buizen | Tires and tubes
792206. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services
20260104. Room, geslikt | Cream, whipped
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
50210203. Juveniele meubels | Juvenile furniture
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Chauffeur D - afroepplanning shuttledienst (toerisme) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma is op zoek naar afroepchauffeurs D voor hun shuttledienst voor toerismetransport. Je rijdt tussen 2 ophaalpunten in Zeebrugge en Brugge. Dit is een job op afroep: je kan alle je beschikbare dagen voorgeven aan hen op maandbasis. Wanneer er opdrachten gepland zijn wordt je tijdig geinformeerd. Uitzonderlijk zijn er last minute aanvragen. Je rijdt met opgeboude bussen: 50 zittenden, 40 rechtopstaand. Je moet geen geld ontvangen. een collega staat er voor de ticketverkoopt.

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.. Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.. Leave a respond for Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.. Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.
Location of Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.: ERWIN BRUYNEEL | Appelmans-Verzekeringen | VICTOR VINCCI | LIEVEN VAN NESTE | The New Ritz

Other related companies as Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L.: ERWIN BRUYNEEL | Appelmans-Verzekeringen | VICTOR VINCCI | LIEVEN VAN NESTE | The New Ritz

Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01097229003. Het bedrijf Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Rue du Couvent 38 7903 Blicquy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Workshops For The Disabled. Lijst met producten zijn Workshops for the disabled.
De hoofdactiviteit van Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L., company assigned to the tax number BE01097229003. The company Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. is located at the address: Rue du Couvent 38 7903 Blicquy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Workshops For The Disabled. List of products are Workshops for the disabled.
The main activity of Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L., open positions, location of Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Ateliers de Blicquy A.S.B.L., employees, financial statistics.