Euro Rent Brussels SA

Contactgegevens Euro Rent Brussels SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro Rent Brussels SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro Rent Brussels SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Mons 434; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 76 23; 02 354 83 35 (+32-02 521 76 23; 02 354 83 35) 02 521 76 23; 02 354 83 35 (+32-02 521 76 23; 02 354 83 35)

Fax (fax): 02 520 69 38 (+32-02 520 69 38) 02 520 69 38 (+32-02 520 69 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro Rent Brussels SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro Rent Brussels SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro Rent Brussels SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro Rent Brussels SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro Rent Brussels SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro Rent Brussels SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro Rent Brussels SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro Rent Brussels SA
Products information Euro Rent Brussels SA

BTW identificatienummer (tax): BE02571044921
Ondernemingsnummer: 5445892333
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use)

Product categorie (product category): Work platforms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro Rent Brussels SA
(Get full report from official database of BE for Euro Rent Brussels SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro Rent Brussels SA
Addition kinds of activities for Euro Rent Brussels SA

2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
32950109. Talk, gemalen of anderszins behandeld | Talc, ground or otherwise treated
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous
38290403. Dynamometer instrumenten | Dynamometer instruments
40119903. Stoomrails | Steam railroads
48339900. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
52110104. Plankenproducten en timmerhout | Planing mill products and lumber
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij Euro Rent Brussels SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro Rent Brussels SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro Rent Brussels SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro Rent Brussels SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • VRACHTWAGENMECANICIEN M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van ons wagenpark.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

Zoek naar antwoorden van Euro Rent Brussels SA in sociale netwerken
Look for responds of Euro Rent Brussels SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro Rent Brussels SA. Laat een reactie achter voor Euro Rent Brussels SA. Euro Rent Brussels SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro Rent Brussels SA. Leave a respond for Euro Rent Brussels SA. Euro Rent Brussels SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro Rent Brussels SA op de google maps. Adres en contacten Euro Rent Brussels SA
Location of Euro Rent Brussels SA on the google maps. Address and contacts of Euro Rent Brussels SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro Rent Brussels SA Euro Rent Brussels SA: Chagall | GABRIEL VERSCHAEVE | SERV. IMMO.-AGENTURENKAN. | Avitech Acoustics BVBA | VAN BELLEGHEM, ERIC

Other related companies as Euro Rent Brussels SA: Chagall | GABRIEL VERSCHAEVE | SERV. IMMO.-AGENTURENKAN. | Avitech Acoustics BVBA | VAN BELLEGHEM, ERIC

Euro Rent Brussels SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Euro Rent Brussels SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02571044921. Het bedrijf Euro Rent Brussels SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 434; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Work platforms. Lijst met producten zijn Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
De hoofdactiviteit van Euro Rent Brussels SA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro Rent Brussels SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro Rent Brussels SA, openstaande posities, locatie van Euro Rent Brussels SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euro Rent Brussels SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Euro Rent Brussels SA, company assigned to the tax number BE02571044921. The company Euro Rent Brussels SA is located at the address: Chaussée de Mons 434; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Work platforms. List of products are Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
The main activity of Euro Rent Brussels SA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro Rent Brussels SA is not available. You also can look at reviews of Euro Rent Brussels SA, open positions, location of Euro Rent Brussels SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro Rent Brussels SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro Rent Brussels SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro Rent Brussels SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro Rent Brussels SA, employees, financial statistics.