De Block-Lambin NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • De Block-Lambin NV
Private companiesWater Transportation • De Block-Lambin NV

Contactgegevens De Block-Lambin NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Block-Lambin NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Block-Lambin NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaluwbeek 2; 9120; Beveren (Melsele), België

Telefoon (phone): +32 (10) 870-42-34 +32 (10) 870-42-34

Fax (fax): 03 773 27 56 (+32-03 773 27 56) 03 773 27 56 (+32-03 773 27 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Block-Lambin NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Block-Lambin NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Block-Lambin NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Block-Lambin NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Block-Lambin NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Block-Lambin NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Block-Lambin NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Block-Lambin NV
Products information De Block-Lambin NV

BTW identificatienummer (tax): BE06834014892
Ondernemingsnummer: 9279296875
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use)

Product categorie (product category): Work platforms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Block-Lambin NV
(Get full report from official database of BE for De Block-Lambin NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Block-Lambin NV
Addition kinds of activities for De Block-Lambin NV

2062. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
784199. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
14599904. Diaspore mijnbouw | Diaspore mining
22820100. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
34960200. Draadketting | Wire chain
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec

Werken bij De Block-Lambin NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Block-Lambin NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Block-Lambin NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Block-Lambin NV. Looking for open vacancies in other companies

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van De Block-Lambin NV in sociale netwerken
Look for responds of De Block-Lambin NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Block-Lambin NV. Laat een reactie achter voor De Block-Lambin NV. De Block-Lambin NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Block-Lambin NV. Leave a respond for De Block-Lambin NV. De Block-Lambin NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Block-Lambin NV op de google maps. Adres en contacten De Block-Lambin NV
Location of De Block-Lambin NV on the google maps. Address and contacts of De Block-Lambin NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Block-Lambin NV De Block-Lambin NV: FLINTEGRATED NETWORK SOLUTIONS SA | Heylen R | VANREUSEL-KEGELS & CO | FIRST & JOHNSON | Sels F

Other related companies as De Block-Lambin NV: FLINTEGRATED NETWORK SOLUTIONS SA | Heylen R | VANREUSEL-KEGELS & CO | FIRST & JOHNSON | Sels F

De Block-Lambin NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Block-Lambin NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834014892. Het bedrijf De Block-Lambin NV bevindt zich op het adres: Zwaluwbeek 2; 9120; Beveren (Melsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Work platforms. Lijst met producten zijn Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
De hoofdactiviteit van De Block-Lambin NV is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Block-Lambin NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Block-Lambin NV, openstaande posities, locatie van De Block-Lambin NV op de kaart.

De Block-Lambin NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Block-Lambin NV, company assigned to the tax number BE06834014892. The company De Block-Lambin NV is located at the address: Zwaluwbeek 2; 9120; Beveren (Melsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Work platforms. List of products are Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
The main activity of De Block-Lambin NV is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Block-Lambin NV is not available. You also can look at reviews of De Block-Lambin NV, open positions, location of De Block-Lambin NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Block-Lambin NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Block-Lambin NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Block-Lambin NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Block-Lambin NV, employees, financial statistics.