ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv
Private companiesSocial Services • ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv

Contactgegevens ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Willebrord Van Perck 13; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 242 24 03 (+32-02 242 24 03) 02 242 24 03 (+32-02 242 24 03)

Fax (fax): 02 216 10 73 (+32-02 216 10 73) 02 216 10 73 (+32-02 216 10 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv
Products information ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv

BTW identificatienummer (tax): BE05006439208
Ondernemingsnummer: 1741027832
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Scaffolding

Product categorie (product category): Work platforms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv
(Get full report from official database of BE for ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv
Addition kinds of activities for ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv

291100. Petroleumraffinage | Petroleum refining
357200. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
20919903. Sap, Clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Juice, clam: packaged in cans, jars, etc.
20959905. Oploskoffie | Instant coffee
20999913. pectine | Pectin
23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
51929901. Boeken | Books

Werken bij ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

Zoek naar antwoorden van ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv in sociale netwerken
Look for responds of ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv. Laat een reactie achter voor ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv. ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv. Leave a respond for ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv. ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv op de google maps. Adres en contacten ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv
Location of ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv on the google maps. Address and contacts of ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv: Bevannu NV | LUCIEN DECLERCK | DE BOUCHE A OREILLE | STEFAAN EECKHOUDT | MEUBLES FIRST LINE

Other related companies as ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv: Bevannu NV | LUCIEN DECLERCK | DE BOUCHE A OREILLE | STEFAAN EECKHOUDT | MEUBLES FIRST LINE

ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05006439208. Het bedrijf ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv bevindt zich op het adres: Rue Willebrord Van Perck 13; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 762,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Work platforms. Lijst met producten zijn Scaffolding.
De hoofdactiviteit van ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv, openstaande posities, locatie van ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv op de kaart.

ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv, company assigned to the tax number BE05006439208. The company ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv is located at the address: Rue Willebrord Van Perck 13; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 762,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Work platforms. List of products are Scaffolding.
The main activity of ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv is not available. You also can look at reviews of ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv, open positions, location of ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTREX (RENTAL) BELGIUM nv, employees, financial statistics.